PDA

View Full Version : Has anyone had the game go blank??


ercfoe
12-14-2009, 12:26 AM
This is as far as I get and I would really appericate the help. I click on the character the I want to play ( I chose paladin ), it comes to the first screen where your about to start playing. A bubble pops up saying your, where ever, and then I click on the bubble and the screen goes blank. This keeps happening and I can't get any further. Please help.

Elwin
12-14-2009, 12:31 AM
any error ??

ercfoe
12-14-2009, 12:50 AM
no error message at all, i even let it sit for hours waiting for anything to happen, i literally have to restart
the computer when this happens.

Elwin
12-14-2009, 12:55 AM
If that so .. hmm your operation system ? graphic card? drivers?

ercfoe
12-14-2009, 01:06 AM
I'm trying to play it on my laptop which is older then my desktop. I can't load it on to my desktop for another couples days, I'm hoping all it is, is that my laptop can't handle it.

Zechnophobe
12-14-2009, 10:52 PM
Try playing in windowed Mode (I think there is an option). That can resolve some issues with display, and at least likely will prevent you from having to restart.

I would also guess your laptop GPU maybe isn't up to the task, or that your shared memory space isn't sufficient. Just a hunch though (Common problem with laptops).