PDA

View Full Version : To Crossfore or Not To Corssfire that is the question ...


Codex
07-21-2011, 11:58 PM
I've decided to give the sim another go and noticed with the current patch and Cat drivers 11.6 that enabling crossfire actually slows the frame rate. I get better / smoother frames with crossfire disabled.

Are there any specific settings I need to have turned on or off to get max performance or is crossfire not full functioning at this time?

Orpheus
07-22-2011, 12:43 AM
Not working, hasn't done from the start. Stick with single card for the foreseeable future.

Codex
07-22-2011, 01:10 AM
Thanks Orpheus.

AlarmedBread
07-23-2011, 05:11 AM
Crossfire works here. 5850 11.6 CAP2

http://i.imgur.com/WwQJR.jpg

Did not do anything special to get it working. :confused:

GOZR
07-23-2011, 09:36 PM
Crossfire working yes .. but doesn't perform well as it suppose too.
Still waiting for a serious change.

Ataros
07-24-2011, 06:13 PM
There were reports saying RadeonPro with Lost Planet profile makes it work.

Here it is http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=23180