Official 1C Company forum

Official 1C Company forum (http://forum.1cpublishing.eu/index.php)
-   Controls threads (http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=194)
-   -   Operate controls in cockpit (http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=41729)

Ben131IAP 02-20-2014 08:22 AM

Operate controls in cockpit
 
Forgive my ignorance but every picture tells a story.
How can I operate the controls in the cockpit as in this video?
Many thanks in advance.
Ben
http://www.youtube.com/watch?v=ueYkaGuwVJk

Continu0 02-20-2014 09:48 AM

Just klick on it??? Or does that not work?

Or you set up a key for the control in the menu and use the key...

mjfur 02-20-2014 04:29 PM

Not in front of my game at the moment, but isn't there an option that needs checked/unchecked for the mouse to operate the cockpit controls?

Also, there are some knobs/switches in the cockpit that are not designed to work. You can move the mouse over them and click away with no results.

Ben131IAP 02-21-2014 11:35 AM

Many thanks for this, I'll see it worked! Thanks again.
Ben

Celeste_Orsa 02-27-2014 08:13 PM

Quote:

Originally Posted by Continu0 (Post 515032)
Just klick on it??? Or does that not work?

Or you set up a key for the control in the menu and use the key...

sorry, what is the key option for click it? i have the change the keys of the mouse...


All times are GMT. The time now is 07:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.