Official 1C Company forum

Official 1C Company forum (http://forum.1cpublishing.eu/index.php)
-   Real Warfare 2: Northern Crusades (http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=182)
-   -   Awful performance (http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=28337)

Fartsicle 12-07-2011 04:25 PM

Awful performance
 
I love the idea, but my performance is pathetic...

Win7 64bit
AMD Hexacore processor @ 3.7Ghz each core contant
16 gig Dominator ram
Radeon 6990 4gb GPU
Game is installed on a SSD drive
Creative Fatality sound card

I have the latest drivers installed, and the latest game version installed through STEAM. I get about 10 FPS in large battles. Im using a low resolution, and have things like shadows disabled, the frame ahead trick, etc. Nothing helps.

My card has TWO GPUS, yet according to MSI afterburner, only ONE is being utilized, and the one that is being utilized, is NOT at 100%. Ive tried forcing crossfire profiles through Radeon PRO, doing every trick in the book, yet nothing.

For what it's worth, I can demolish Shogun 2 maxed out, and any other game thrown at me flawlessly.

Are the devs aware of similar issues, and is a patch coming?

Thanks!

Goblin Wizard 12-07-2011 04:52 PM

Impressive config... I'm really curious what's causing such a fps drop. My guess is 64bit win7. IIRC someone had similar problems with 64bit winXP. Try to run the game in Vista compatibility mode. Maybe it'll help a little. That's one of a few situations when I'm happy with my 4 year old pc (which gives me 25+ fps in this game).

mitra 12-07-2011 05:34 PM

send here rw2box(at)homtail.it, your dxdiag file with the hardware.info file you has in the document&settings directory of game. Is strange so low fps also with low resolution.

Fartsicle 12-07-2011 07:59 PM

Requested information has been sent, I assume your a DEV?

mitra 12-07-2011 08:16 PM

Quote:

Originally Posted by Fartsicle (Post 368108)
Requested information has been sent, I assume your a DEV?

No, but I help them to collect bug reports

He111 12-08-2011 12:08 AM

I have similar specs but haven't noticed any lag .. although I haven't check FPS.

I have set max graphics but don't remember distict shadows? maybe because all battles have been with overcast skys.

hmmmm :confused:

ChrisG 02-01-2012 06:28 PM

Quote:

Originally Posted by mitra (Post 368078)
send here rw2box(at)homtail.it, your dxdiag file with the hardware.info file you has in the document&settings directory of game. Is strange so low fps also with low resolution.

This mail is still used? can i send the files in that mail or post them here?

I have really bad performance even at the lowest settings.
Win7 64bit
AMD Phenom II 955be
HD 6770 and 8gb RAM.


All times are GMT. The time now is 02:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.