Official 1C Company forum

Official 1C Company forum (http://forum.1cpublishing.eu/index.php)
-   Patches (http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=173)
-   -   Patches For Bugs/Glitches. (http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=15182)

Grinder 09-05-2010 12:44 PM

ok i don't have traffic lights, cars vanish right in front of my truck, fall thru bridges and such. and someone said they have an issue in the ware house that the truck sounds like it is grinding gears i have that to. interesting game though

USA Trucker 09-05-2010 04:18 PM

Quote:

Originally Posted by Grinder (Post 179224)
ok i don't have traffic lights, cars vanish right in front of my truck, fall thru bridges and such. and someone said they have an issue in the ware house that the truck sounds like it is grinding gears i have that to. interesting game though

"No traffic lights" is not bug. As for the rest..... What are your computer specs?

Cabover 09-07-2010 04:11 PM

after a while after playing, you can no longer make trips to any city, and it saids "your already hualing a load, want to canel?" and after hitting yes, the truck leaves the warhouse and nothing happens. also some traffic fall from the bridges! the traffic somtime run into you and u get stoped for it.

M76 09-07-2010 07:14 PM

So will these glitches ever be fixed or we can all go to hell, since we already paid for the game, now they have no income from it. Hell I'd even pay a reasonable amount of money, to be able to play trough a weekend without bumping into some stupid bug and then having to load a save from 5 hours ago.

DriverX3 09-07-2010 10:26 PM

Cabover have you installed the latest patch they have out that fixed that issue with me.

USA Trucker 09-08-2010 12:34 AM

Quote:

Originally Posted by Cabover (Post 179606)
after a while after playing, you can no longer make trips to any city, and it saids "your already hualing a load, want to canel?" and after hitting yes, the truck leaves the warhouse and nothing happens. also some traffic fall from the bridges! the traffic somtime run into you and u get stoped for it.

You also indicated in another thread that your computer system does not even meet the "Minimal Requirements". This is why you are having difficulties. Don't report bugs/glitches, if your system doesn't meet it. It's not a bug. It's your system.

M76 09-08-2010 05:48 PM

Quote:

Originally Posted by USA Trucker (Post 179675)
You also indicated in another thread that your computer system does not even meet the "Minimal Requirements". This is why you are having difficulties. Don't report bugs/glitches, if your system doesn't meet it. It's not a bug. It's your system.

I only come back for one second, and I already catch you on deflecting another problem yet again.

No its not a system problem, since I had the same bug numerous times in the game. When I couldn't get a new load from any warehouse because it said I already had an order, and pressing no would do nothing. Unless an Intel Core I7-930 with 6GB memory doesn't meet the minimum system requirements, then you're right.

USA Trucker 09-08-2010 05:58 PM

Quote:

Originally Posted by M76 (Post 179782)
I only come back for one second, and I already catch you on deflecting another problem yet again.

No its not a system problem, since I had the same bug numerous times in the game. When I couldn't get a new load from any warehouse because it said I already had an order, and pressing no would do nothing. Unless an Intel Core I7-930 with 6GB memory doesn't meet the minimum system requirements, then you're right.

Don't come on this board starting trouble. I answered his question in relation to another post he written about not meeting specs (I believe CPU is 2.2GHz). This is not a deflection. Not once did I ever come across this problem, and many others too for that matter. But I guess we're all wrong, and only you are right. You bash this game at every opportunity you get. If you have nothing good to say, but to attack the game, and me.... Say nothing at all. Don't rant about a conversation when you don't have all the facts.

Cars running into you, and you getting the ticket is just the way the game is. It's not a bug, but just a design flaw that should be corrected.

M76 09-09-2010 10:48 AM

What the hell are you talking about what cops and tickets?

USA Trucker 09-09-2010 10:54 AM

Quote:

Originally Posted by M76 (Post 179893)
What the hell are you talking about what cops and tickets?

That was also part of Cabovers complaint.


All times are GMT. The time now is 02:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.