Official 1C Company forum

Official 1C Company forum (http://forum.1cpublishing.eu/index.php)
-   Reign: Conflict of Nations (http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Fatal crash at start-up (http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=15293)

Das123 06-24-2010 10:59 PM

Fatal crash at start-up
 
The main PSP.exe file is giving me a fatal crash during start up after a few seconds. Any clues on what I can try to get this to work please?

tgb 06-24-2010 11:21 PM

Are you playing on a laptop? Not that it's any help, but the read me says that integrated graphics are not supported.

FWIW, I can't believe there isn't more forum traffic on this one.

Das123 06-24-2010 11:51 PM

No. Playing on XP Service Pack 3 with an nVidia GTX285 graphics card so it should be able to cope with it.

kuciki 06-25-2010 01:05 AM

Quote:

Originally Posted by tgb (Post 166498)
Are you playing on a laptop? Not that it's any help, but the read me says that integrated graphics are not supported.

FWIW, I can't believe there isn't more forum traffic on this one.

yep, I didn't see any traffic in this forum... I manage to play the game successfully. It seems the first time load, the game needs to activate using internet ?

Das123 06-25-2010 02:49 AM

Yes, it did the activation first and that appeared to be successful. Bought the game from GamersGate.

Sneaksie 06-25-2010 05:55 AM

Das123, please send the crash logs located in C:\Documents and Settings\<your account name>\Local Settings\Application Data\1C\Game (*.log and *.dmp files) to sali@1c.ru. In addition, your DxDiag report would be helpful.

Das123 06-25-2010 06:13 AM

Files on their way...

Das123 07-11-2010 09:40 PM

Any word on fixing this yet please? Haven't heard anything for a couple of weeks. :confused:

arcturus42 07-19-2010 11:56 PM

I also had a fatal error at startup, but was able to figure out the problem and fix it. I had installed the game to the default directory, which includes an em-dash in the folder and this was apparently messing things up because my computer isn't running in English mode and was apparently unable to recognize the character.

I deleted the dash and everything worked fine. Hope this helps!

MonsterBall1 07-20-2010 12:17 AM

game crashes:
 
having crashing issues, running on windows 7 evga GTX 295. it used to crash as soon as i started a new game. I disabled all the graphics options, now i can start the game play for about 5-10 minutes before it crashes.

I saw that similar issues have been reported is there a fix?


All times are GMT. The time now is 01:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.