Official 1C Company forum

Official 1C Company forum (http://forum.1cpublishing.eu/index.php)
-   Technical threads (http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=191)
-   -   Less annoying text (http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=21288)

Buzzer 04-13-2011 11:15 AM

Thanks!

Any way to set the fps-counter somewhere else, and in smaller fonts?

Luftwaffle 04-13-2011 11:33 AM

Thank you very much

PAKSAO 04-13-2011 01:22 PM

how to bring back those menus??
I turned them off by alt click on them than close...how to bring back.??

bando 04-13-2011 01:56 PM

Hello Paksao,

Open a new window by right clicking the mouse and choose new info window.
Left click on the new window and select customize.
You'll see three panes (windows) The left one is where all the possibilities are, the middle one is the one you want to have and the left one is the customizer for the middle one.
Example: On the right pane you choose engine instruments and make it go to the left (middle pane) with the < arrow. In the middle pane you have two options, the window itself and the info (in this case the engine management).
Click on the engine management and you'll see that you can edit this info and the way it is presented in the left windowpane. In this case make the info analog to show the graphical presentation of the sliders (throttle, mixture etc).
You can also select the window itself (on the middle pane) and edit its preferences on the left pane. Make borders and header hidden for example.

I hope this makes some sense.
Good luck

Topo 04-13-2011 01:59 PM

Great, thanks!

Jotaele 04-13-2011 03:22 PM

i have made a info for the engine damages , that fadeout in 30 sec, most of the others infos, are only 2 o 3 lines history, and fadeout in few seconds, 2-3.
Try it.

PAKSAO 04-13-2011 08:33 PM

Thanks for the quick answer!

Eckhart 04-14-2011 10:05 AM

Sorry if I missed something but how do you move those windows on your screen? Is there a hotkey or do we have to modify the config?

Thx for your help,

Eckhart

DVAFP 04-14-2011 03:26 PM

you alt + click the window and drag it, if its a transparent title, you might have to edit the window so that the title will show, then you can drag it.

O_TaipaN 04-15-2011 03:58 AM

Thanks, it is useful. At first when I tried COD I was wondering why the massive annoying text box in the top left... ruins immersion.

This is my version, it has the engine controls down bottom right, the chat/kills down bottom left like ROF (and easier to see planes that way), the AI coms appears top left. Top right is clear.

[ChatWindow]
0:-1=-posSize '0.939 0.942 0.061 0.058' -titleStr "Motor Controls" -border -alpha 130 -ualpha 0 -wrap -history 200 -timeout 10
0:262144=-lay 1 -fnt 0 -clr 0
1:-1=-posSize '0.832 0.803 0.167 0.145' -titleStr "Secondary Controls" -alpha 130 -ualpha 0 -history 200 -timeout 20
1:6=-font 0
1:5=-font 0
1:4=-font 1
1:7=-font 0
2:-1=-posSize '0.000 0.001 0.407 0.200' -titleStr Voice -alpha 130 -ualpha 0 -wrap -history 200 -timeout 30
2:2=-font 0
3:-1=-posSize '0.002 0.847 0.331 0.153' -titleStr "Info. Window 1" -border -alpha 130 -ualpha 0 -vscroll -includeTime -history 400 -timeout 50
3:3=-font 3
3:131072=0
3:1=-font 3
4:-1=-posSize '0.171 0.323 0.687 0.352' -titleStr NetStats -title -border -alpha 50 -ualpha 0 -custom
4:-2=-font 3 -color 139 -columnWidth '0.100 0.183 0.322 0.144 0.093 0.081' -columnSort 2


All times are GMT. The time now is 06:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.