Official 1C Company forum

Official 1C Company forum (http://forum.1cpublishing.eu/index.php)
-   CoD Multiplayer (http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=192)
-   -   New coop script (http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=34939)

FG28_Kodiak 10-28-2012 01:35 PM

Quote:

Originally Posted by Punch_145 (Post 473964)
Sorry, when You say "before last bracket" do you mean like so?

Yes ;)

41Sqn_Banks 10-28-2012 01:39 PM

Quote:

Originally Posted by Nephris (Post 473993)
Thx again for your work Banks.
Is there a way to limit the player spawn?
Means as soon as a player got shot, he is out.
Or better , can I seperate playable flights from non playable?

Would that only be possible by adding AI flights by loading submissions?

At the moment no, but I think it's possible to add this. I will have a look at it next week.

@All: Thanks for the feedback, keep it coming. I will add the requested features as soon as possible.

bw_wolverine 10-28-2012 01:48 PM

Quote:

Originally Posted by FG28_Kodiak (Post 473917)
You should add these lines to the script (insert it before the last bracket):
Code:

    public override void OnTrigger(int missionNumber, string shortName, bool active)
    {
        base.OnTrigger(missionNumber, shortName, active);

        AiAction action = GamePlay.gpGetAction(ActorName.Full(missionNumber, shortName));
        if (action != null)
        {
            action.Do();
        }
       
    }

So the triggers and actions works like expected ;)

Awesome. This might explain the weird behaviour we were seeing with AI. I'll toss this in and see if it fixes it.

Cheers!

No1 Cheese 10-28-2012 02:18 PM

Kodiak,hello mate :) this is helping a lot of people out here bud :)

Cheese

Palex 10-29-2012 10:32 PM

Quote:

Both answers are yes, however I need to enhance the script. I hope I have time to do this next week.
Thx Banks for the Answer, waiting for the update!!:grin:

Palex 11-16-2012 04:54 PM

Any news for this script?:grin:

Salutes!!

wippi 11-17-2012 10:08 AM

wpf.unavailable
 
Can somebody of you guys explain the whole thing in detail :confused:

We need your help http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=36037

David198502 11-17-2012 12:03 PM

i dont know what im doing wrong, but for me this is not working....
i put:

[rts]
scriptAppDomain = 0

in either my confs.ini and my conf.ini


but all the commands dont do anything once the mission is loaded.

what i noticed is, that the entry seems to get deleted automatically out of my conf.ini

EDIT:
ok after selecting the checkbox for read-only in for my conf.ini it suddenly worked...
however,...dont get me wrong, but what sense has this so called coop sricpt?
maybe i didnt fully understand it, or i miss something completely, but as soon as the host clicks " start battle", the mission will start, and all the ai airplanes will begin with their mission....so until players are ready, the battle might already be over...

HessleReich 03-26-2013 06:09 PM

Does this work with the Team Fusion Mod? i hve tested the old version (the ones with the Blenheims) and for some reason i cant ever select an aircraft to fly.

zoltann 07-15-2013 03:09 PM

WELL, does it work with TF 3.01?:confused:

Flying DESASTERSOFT Campaigns with buddies online would be so cool...


All times are GMT. The time now is 11:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.