Official 1C Company forum

Official 1C Company forum (http://forum.1cpublishing.eu/index.php)
-   Technical problems and solutions (http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=125)
-   -   After patch game will not start 1.65 (http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=5018)

thantos911 10-20-2008 06:44 AM

After patch game will not start 1.65
 
Game errors out - something about emulation and deleting any virtual drives.... Thing is i run it from the DVD and do not have any emulation software running what is the deal? Worked fine prior to patch.

bsctgod 10-20-2008 07:01 AM

I posted the same issue a couple days ago but no one has found a workaround yet. I had to reinstall pre-patch.

Nike-it 10-20-2008 07:16 AM

You patched the Atari version?
We'll try to find why you face this problem.

bman654 10-20-2008 01:14 PM

make sure you are not running Process Explorer or other similar system utilities. The DRM doesn't like them for some reason.

bsctgod 10-20-2008 02:27 PM

Quote:

Originally Posted by Nike-it (Post 55838)
You patched the Atari version?
We'll try to find why you face this problem.

This is correct. The Atari retail version purchased from a Gamestop is what I have and tried to patch.

ArgMyLeg 10-20-2008 02:47 PM

I just tried to start up my game and got this error also, the only thing that was changed between now and before the update was some microsoft updates on my machine but I doubt an IE update should be doing this


All times are GMT. The time now is 04:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.