Official 1C Company forum

Official 1C Company forum (http://forum.1cpublishing.eu/index.php)
-   Technical threads (http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=191)
-   -   Fraps update (http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=25055)

lensman1945 08-01-2011 08:27 PM

Fraps update
 
A new version (fraps ver 3.4.6) available..

says it fixes detection of Cliffs of Dover :cool:

Das Attorney 08-01-2011 09:01 PM

Super - cheers for the heads up :)

Les 08-02-2011 02:39 AM

Thanks for the info.

It's good to see the FRAPS developer/s working to stay compatible with a title like Cliffs Of Dover.

Will check it out for myself as soon as I can get back into the Members Area of the FRAPS website to download the update, (changed my e-mail address years ago and I think it's finally stopped letting me log in with the old one.)

SiThSpAwN 08-14-2011 05:32 AM

Ahhh... feels good to have Fraps back :)

JumpingHubert 08-14-2011 10:46 AM

my very old fraps version works with cod since release

Stealthy 08-14-2011 06:50 PM

Confirmed working.

Les 08-14-2011 09:32 PM

Got the latest version of FRAPS the other day too. Is working alright again.

Just to clarify in case anyone needs to know - The latest Cliffs Of Dover patch (1.02.14821) had conflicts with newer versions of FRAPS. Older versions of FRAPS, up to and including version 3.1.2, still worked alright. But the latest FRAPS version (3.4.6) has fixed the conflict.

GF_Mastiff 01-26-2013 06:25 AM

seems not to work anymore with 3.5.9
I have reinstalled fraps, IL2, even moved it to another hard driver Fraps will not work it loses focus and all I recored is a black screen.

Freycinet 01-26-2013 08:51 AM

Who needs fraps, MSI Afterburner is just as good and it is for free!

Mysticpuma 01-26-2013 01:54 PM

Hi Frey. I have acterburner installed, but even after setting up a custom key to activate recording nothing happens :(

So I have to stick with Fraps. It does what I need it yo do, but I'dlike to have tested Afterburner.

Cheers, MP

pstyle 01-26-2013 02:22 PM

Quote:

Originally Posted by Mysticpuma (Post 495657)
Hi Frey. I have acterburner installed, but even after setting up a custom key to activate recording nothing happens :(
So I have to stick with Fraps. It does what I need it yo do, but I'dlike to have tested Afterburner.

Same issue for me. Afterburner does not record. Fraps works just fine, every time,.

Freycinet 01-26-2013 05:17 PM

Don't know why it won't record for you guys... - Could it be system dependent? - All my movies are recorded with MSI Afterburner. If you want to find out about the prob, perhaps ask at http://forums.guru3d.com/forumdisplay.php?f=55
The developers hang out in there and reply directly to questions.

Les 01-26-2013 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by GF_Mastiff (Post 495622)
seems not to work anymore with 3.5.9
I have reinstalled fraps, IL2, even moved it to another hard driver Fraps will not work it loses focus and all I recored is a black screen.

FRAPS 3.5.9 is working as normal here, using the last build of the game and nVidia driver 310.90.

I don't know what the problem might be with your setup. Can't think of any setting in FRAPS or Cliffs Of Dover that might cause that.

ATAG_Snapper 01-26-2013 09:59 PM

FRAPS has always worked well on my system, including this latest 3.5.9 version, with one exception: it won't recognize any of my HOTAS' Directx joystick/throttle/CH Quadrant buttons. Keyboard commands -- no problem.

Since it's important to keep your eye on the target and not look away for a keyboard key (which is the main point of a HOTAS system), I'm puzzled why FRAPS fails to recognize joystick buttons (as TrackIR and Teamspeak do).

If I use Thrustmaster TARGET software to emulate a keyboard, then FRAPS does work. This is a kludgy workaround for the sake of one key command, however. I have sent an enquiry to FRAPS about this. However, I had done the same two years ago and their reply was that no one else had ever asked this question before, and were puzzled why anyone would want to use a joystick button in the first place. I'll see if I get a more enlightened reply this time.

SlipBall 01-27-2013 08:30 AM

I can see why no one has asked before if they use only a couple of funtions normally...myself, I don't use the fraps functions enough in game to need them attached to my hotas. So I only use the two lower right side keyboard keys, very easy to locate by feel alone. :cool:


All times are GMT. The time now is 09:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.