Official 1C Company forum

Official 1C Company forum (http://forum.1cpublishing.eu/index.php)
-   Technical threads (http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=191)
-   -   'Error Loading Mission'. What is this,please? (http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=33195)

MB_Avro_UK 07-12-2012 06:41 PM

'Error Loading Mission'. What is this,please?
 
Hi all,

I've had quite a charmed life with CoD so far. But as from yesterday, I've not been able to load a mission. The Error messages are similar and relate to engines etc.

e.g.

'Can't Find Sound Group Bob/Engines/Merlin III or invalid Set Up'

I've tried reinstalling my CoD Steam and also clearing and verifying.

Any ideas?


Best Regards,
MB_Avro.

JG52Uther 07-12-2012 07:18 PM

Not seen that one! I did have a very weird problem several months ago where I couldn't fly the Hurri Rotol at all, and any mission with that plane in caused the game to hang at 95%.
I tried all the reinstall/verify stuff to no avail.What fixed it in the end was turning off steam 'cloud' and going through the steps again!
Not saying this is the fix for you, but it might be worth a try if nobody comes up with the answer.

MB_Avro_UK 07-12-2012 07:28 PM

Thanks Uther.

But for some reason beyond me, the sim is now up and running.

Ah well, just a gremlin in the vast and complex system architecture...

Best Regards,
MB_Avro.

JG52Uther 07-12-2012 07:31 PM

Good stuff :)

magomar 12-21-2012 08:24 PM

I'm having the same problem
Only thing I have changed just before experiencing this problem is the instalation of a new Headset with 7.1 surround sound (Logitech G930).
Actually, in one attempt that I have been able to load a game without getting the error, but the headset was not working.
That fact make me suspicious of some relation between that error (related with sound files) and the referred headset.
Some ideas on this?

magomar 12-22-2012 03:50 PM

I can confirm this error is related to the Logitech G930 headset, since it only happens with the headset connected, if I disconnect the headset the error is gone.
However, I have no idea of the precise nature of this error, or how to fix it.

Wondergoat 03-07-2013 02:42 AM

I'm finding the same problem. It prohibits me from flying. Are there any known fixes not mentioned? It sounds really rare.

gomer1969 07-17-2013 04:15 PM

I am getting the same error. Switch planes and same message but with the new plane.

'Can't Find Sound Group Bob/Engines/Merlin III or invalid Set Up'

Anybody have any idea. It worked the very first time I tried to play. Then I exited to install my joystick correctly and know it won't work.

System. Going off memory as I am at work.
Intel quad 4, 4g Mem, Video card GTX660, Windows 7. Sidewider Joystick.

Is it the invalid set up part that I need to change something?

gomer1969 07-18-2013 04:29 AM

Well I fixed my own problem. For me I just dialed down the video detail a bit and it works now. Maybe a memory issue?

SlipBall 07-18-2013 09:47 AM

Quote:

Originally Posted by MB_Avro_UK (Post 443960)
Thanks Uther.

But for some reason beyond me, the sim is now up and running.

Ah well, just a gremlin in the vast and complex system architecture...

Best Regards,
MB_Avro.


Perhaps this was the cause and later cure...I have been saying all along that Steam was the main problem with the early crashing issues of the game. That's assuming that a person had a reasonably good enough rig to play. Believe in me, I'm with the high command

http://i51.photobucket.com/albums/f3...psbc6aac2e.jpg


All times are GMT. The time now is 10:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.