1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Cryostasis

Cryostasis First-person shooter meets survival horror set on a frozen Soviet ice-breaker trapped in the ice on the North Pole.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 04-18-2012, 04:25 PM
bugmenot bugmenot is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 119
Default

To the three guys above my post: You guys aren't too smart, are you? Why are you asking around in a dead forum while the guy who posted the stuff that you want supplied a link to his blog in his profile? Why don't you contact him directly? Why even ask again for a re-upload if no one reacted to the first request??

No wonder the game received such a bad reputation - most of those that played it are barely capable of moving around the web without hurting their head.
Reply With Quote
  #42  
Old 06-05-2012, 12:52 PM
Floggin101 Floggin101 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Default R U KIdding

You got to be out of your mind. Why did you waste so much money on that Over-rated CPU. Wasteful. anyway, even a Dual Core CPU plays this game just fine. My guess is sense you fell for the i7 CPU your probably not that intelligent.

Just because you have a Brand New CPU doesn't mean you can play everything. My guess is that you listened to NewEgg reviews.

I've played this game on a AMD 5000+ BE stock and 2 GB of RAM DDR2 with a single GTX275 with everything on and MAX resolution and in StereoScopic 3D using a Dual Panel Front and back output/filter. Better go rebuild that Slop man. 1200 down the drain, and I spent about 800 for everything

Quote:
Originally Posted by shaq View Post
Thanks for the config. I have a i7 920 @3.9 and 260 SLI and the falling icicles dropped the FPS to 8! I can't believe they set it that way. If my rig won't play it they shouldn't have released it.

Are you going to do a higher end config? Putting everything off and at 1 seems a bit drastic. I am going to mess with the numbers and see how high I can put everything and still have it be playable. Thanks for showing which numbers to edit. And I'm glad they made the game so moddable.
Reply With Quote
  #43  
Old 06-22-2012, 05:49 PM
Quatrix Quatrix is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by Floggin101 View Post
I've played this game on a AMD 5000+ BE stock and 2 GB of RAM DDR2 with a single GTX275 with everything on and MAX resolution and in StereoScopic 3D using a Dual Panel Front and back output/filter.
Define "played". I agree that the game isn't too CPU-dependent and hits the GPU much harder, but I have difficulty believing that you played at a smooth 60+ FPS the whole time. I still get hiccups with an i7-2600K and GTX 690.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:02 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.