1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads

Technical threads All discussions about technical issues

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #131  
Old 04-28-2012, 09:24 AM
Osprey Osprey is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Gloucestershire, England
Posts: 1,255
Default

Quote:
Originally Posted by Ataros View Post
Some underrated issues so far imo. Please vote if agree:

- missing contacts in medium LOD http://www.il2bugtracker.com/issues/153



- Historical Spit Ia performance www.il2bugtracker.com/issues/84

Ataros,

"underated" - The LOD bug is #2 lol

And bug 84 is coming in the patch - this is the modelling that Luthier applied. Trouble is, it's for 6.25lbs 87 octane FM. The real issue is bug 174, the missing 12lbs boost 100 octane.

http://www.il2bugtracker.com/issues/174

Also, worryingly I don't see any activity from Luthier on the bugtracker - does he actively use it?

thanks
  #132  
Old 04-28-2012, 09:58 AM
salmo salmo is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 632
Default

There's already a 100 octane mod ( http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=25260 )

Luthier has alreasdy indicated there is no impotus from the devs to intoduce 100 octane into COD. It's just a couple of text file changes to impliment 100 octane, so the modders will be all over it once the game is opened up to community-made content.
__________________
When one engine fails on a two engine bomber, you will always have enough power left to get to the scene of the crash.

Get the latest COD Team Fusion patch info HERE
  #133  
Old 04-28-2012, 10:03 AM
bongodriver's Avatar
bongodriver bongodriver is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: United Kingdom
Posts: 2,540
Default

The mod cannot be used online....
__________________


Intel Q9550 @3.3ghz(OC), Asus rampage extreme MOBO, Nvidia GTX470 1.2Gb Vram, 8Gb DDR3 Ram, Win 7 64bit ultimate edition
  #134  
Old 04-28-2012, 01:51 PM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

Discussed with B6 how to process beta patch bugs at sukhoi.ru. I think it is a good sign Keep fingers crossed.

BTW albx, how many simultaneous connections the provider can handle? We can face several hundred connections I think. In the past when I posted several links on the main forum page I noticed site slowed down a bit. B6 mentioned that maybe he may post a link to the bugtracker in patch notes.

Last edited by Ataros; 04-28-2012 at 02:04 PM.
  #135  
Old 04-28-2012, 02:13 PM
albx albx is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Italy
Posts: 716
Default

Quote:
Originally Posted by Ataros View Post
Discussed with B6 how to process beta patch bugs at sukhoi.ru. I think it is a good sign Keep fingers crossed.

BTW albx, how many simultaneous connections the provider can handle? We can face several hundred connections I think. In the past when I posted several links on the main forum page I noticed site slowed down a bit. B6 mentioned that maybe he may post a link to the bugtracker in patch notes.
it's hosted on dreamhost, I don't know... the main problem can be mysql because redmine use innodb, but i think it can handle it
  #136  
Old 05-06-2012, 11:14 AM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

New version number 1.06.17582 is entered into the bugtracker. Please use it to report and vote for new bugs. http://www.il2bugtracker.com/project...s?set_filter=1
  #137  
Old 05-07-2012, 11:55 AM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

@ all members

Please recheck issues that you reported after each patch. If the issue you reported was fixed in this patch or later patches please tell admins to change its status in this thread. Admins can not look through all the issues on regular basis searching for status change requests.
  #138  
Old 05-07-2012, 01:24 PM
Gourmand Gourmand is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 208
Default

wheel break of stuka already not work... again... since the release...
is it too dificult to make a ju-87 break?

i fear to go to the link... old bug are still here, and new bug coming...
  #139  
Old 05-07-2012, 01:47 PM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

I asked naryv about some fixes. He said they do not add them till graphics more or less stabilized. No need to report old bugs, tell what is fixed if any.
  #140  
Old 05-07-2012, 01:57 PM
5./JG27.Farber 5./JG27.Farber is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,958
Default

Quote:
Originally Posted by Gourmand View Post
wheel break of stuka already not work... again... since the release...
is it too dificult to make a ju-87 break?

i fear to go to the link... old bug are still here, and new bug coming...
They do work, I used them 5 mins ago. There is different breaking for the red/blue aircraft. The Stuka uses the seperate toe breaks same as the 109. The red fighters use a different system.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:19 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.