1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads

Technical threads All discussions about technical issues

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-18-2014, 10:38 PM
Atari2600Gamer Atari2600Gamer is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
Default CloD crashes after loading screen

Hello! I'm new to these forums. After playing IL-2 1946 I figured I'd give Cliffs of Dover a go. I bought and installed it from Steam. First I changed the video and control settings like I do with all of my games. Then I went to do the first training mission and it only loads to 97 percent. After that a pop up says "Launcher has encountered a problem and needs to close." I have tried reinstalling, reinstalling DirectX, .NET, getting Team Fusion, all sorts of stuff, and none of them worked. I thought that after nearly 2 years they would have patched stuff like this. Please help me as I am eager to play the game.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:15 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.