1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads > Controls threads

Controls threads Everything about controls in CoD

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-30-2014, 09:07 PM
JackOfOwls JackOfOwls is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
Default POV Hat with Newview doesn't reset after "Return to Front View"

I have NewView configured with my Thrustmaster T-1600 flight stick & CLOD, and the POV Hat works great as a simulated mouselook but whenever I press the key within CLOD controls for "Return to Front View" in the Pan View panel, and then use the hat again, it snaps to it's last remembered Hat position. This can be jarring. Is there a way to configure NewView so that its mouselook also resets to the Return to Front View view? Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2014, 12:44 PM
Sokol1's Avatar
Sokol1 Sokol1 is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 727
Default

If you are using NewView, dont use Pan or Snap functions on game - save the actual config as "backup", save then again as "NewView", load this and erase all entries for Pan and Snap.

In NewView configure the return do center, adjust his speed, ect.

And if want set Snap View on NewView, for example "Check6!".

Sokol1
__________________
"...we did Co-ops every week. I used to read all the complaints on bananarama how coops was impossible and then I'd go and have a great squad night flying coops....couldn't figure out what they were complaining about. "
Reply With Quote
  #3  
Old 06-12-2015, 11:08 PM
VMFA-Blaze VMFA-Blaze is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2015
Location: NY Metro Area
Posts: 10
Default controls issue

I have a similar issue, If I go to the outside view which I've set as F2, when I try to go back to inside cockpit view I can't. This set to F1 in the options, controls, view ..
the camera doesn't return back. I've tried a number of different key punch's and even set it up on my joystick. Nothings works... I did install the third party patches. I'm almost sure that this is the issue. If this is the problem has anyone found a work around solution...

Blaze
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:07 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.