1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Cryostasis > Technical issues

Technical issues Everything about technical problems and issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-01-2009, 02:51 PM
intexity intexity is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Default Black Screen With Sound

Here is my setup
q6600 c2q with GO stepping
EVGA gtx260 gpu
2 gigs 1066 ram
p6n msi mobo
850 watt psu
Windows 7 Ultimate 64 bit OS

installed the game and all i get is a black screen with sound. no video at all whatsoever and no crash. had a message pop up for windows live but fixed that and still no go. have been tearing my hair out and am one step from calling the company and demanding a refund. updated directx and nvidia driver (195 if i remember right) ran as administrator, applied the 1.1 patch, so on and so on. nothing works. please help.
edit-playing the first crysis game

Last edited by intexity; 12-01-2009 at 02:54 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-22-2010, 08:57 PM
randomuser randomuser is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default Same problem

I have exactly the same problem, and I also have an NVIDIA card.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-31-2010, 05:09 PM
shift shift is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default

I hope you guys still check this thing. I bought the game the other day and had the exact same problem. I tried a few things, and it turned out to be my dual monitor setup. I disabled my second monitor and the problem was fixed just like that. Beyond that I've had no problems running the game so far so it seems like the dual monitor setup was what was doing it. Hopefully that fixes you guys' problem as well. If nothing else, if someone else gets the same problem maybe this will help.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-23-2010, 03:30 AM
cheller04 cheller04 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Default

Wow... I had the same issue and tried disabling my second monitor... working great now! Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.