1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Off-Road Drive

Off-Road Drive Off-Road Drive delivers a true-to-life, off-road, extreme racing experience.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-07-2010, 04:29 PM
C_J C_J is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Jamaica
Posts: 56
Default Can I run it?

Yow I'm just wondering if I will have upgrade something in my system(outdated), here are the soem specs?

32 Bit Windows 7 Ultimate
Nvidia Geforce 7300 gs
Pentium 2.066 Ghz Dual Core
2.5 gb DDR 2 700 mhz

Pretty the important stuff, so can I run it?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-08-2010, 10:46 AM
Sneaksie Sneaksie is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 824
Default

You should definitely consider upgrading your video card. If it is a PCI-E card, you can get something like 9600 or 9800gt (but make sure your power supply is sufficient). If it's an old AGP bus type one, you need to buy a new PC.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-08-2010, 08:07 PM
C_J C_J is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Jamaica
Posts: 56
Default

Can a ati 4650 or 5770 work in my system?
overview on my motherboard here:
http://www.asrock.com/mb/overview.as...fdale1333-D667

I ran the game last night and it worked but when went to race it was unplayable and very slow lol

Last edited by C_J; 12-08-2010 at 08:16 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-09-2010, 12:40 AM
PanterACFH PanterACFH is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 12
Default

My system is a couple of years old:
Windows 7 64bit
Core2Duo 3.0Ghz
4gb ram
ATi Radeon 4870 512mb

Running the demo with everything on maximum @ 1680x1050.
Framerate is excellent, smooth as.

Great fun too ... can't wait for the full version !!

PanterA ... Forever Stronger Than All
Reply With Quote
  #5  
Old 12-09-2010, 03:48 PM
C_J C_J is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Jamaica
Posts: 56
Exclamation

Well ordering a card today and btw a earthqauke hit Jamaica yestertday, measured 3.8 on that thing they measure on. Shuk me up a bit lol
Reply With Quote
  #6  
Old 12-09-2010, 10:07 PM
bboywampa bboywampa is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Belgium, Europe
Posts: 45
Default

3.8 on the scale of richter?? or something something like that I guess..
I allready know that my laptop is too slow to run it, the demo proved it to me
I'm going to buy a x360 just so I can buy this game.
So developers, now that you can see what an effort I put into buying a whole console to play your game, you could...maybe...put some effort into free-roam? please?
Reply With Quote
  #7  
Old 12-10-2010, 02:46 AM
PanterACFH PanterACFH is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by bboywampa View Post
So developers, now that you can see what an effort I put into buying a whole console to play your game, you could...maybe...put some effort into free-roam? please?
The full game was released in Russian on the 3rd of December. I really can't see them changing too much of the game, ie. implementing modes which aren't already there, just for the English release.

Google English version of Russian website

PanterA ... Forever Stronger Than All
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:23 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.