1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #101  
Old 03-02-2012, 04:50 PM
BigC208 BigC208 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 252
Default

Thanks for the update B6. It's good to be kept in the loop. From what I've been reading so far the patch is mainly for optimizing the graphics engine so we have no more ctd's and memory leaks and last but not least, playability for our brothers and sisters with lesser equipment. Never read anything about fixing comm's, AI behaviour or any other anoying bugs with the next patch. Been having a ball with the game myself and have not had a ctd in ages. (I don't play online, maybe that's why I have had no ctd's.)
Reply With Quote
  #102  
Old 03-02-2012, 05:05 PM
Insuber Insuber is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Paris - France
Posts: 1,406
Default

I like the Il2, it is really very very nice. Thank you Ilya and BlackSix.
Reply With Quote
  #103  
Old 03-02-2012, 05:25 PM
Ribbs67's Avatar
Ribbs67 Ribbs67 is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: USA
Posts: 94
Default

Thanks for the screenshots of the fall landscape in the sequel. I was thinking the same thing as Kestrel 79.. about it needing a little variance in the tree shades and tree types. Ive never been to Russia, do they only have 1 type of tree there? Even if some of the trees were different shades to break it up a bit, I realize its still a (WIP).. so its just an observation.
I don't have the CTD issue very often, but am anxious to hear some news on it, because so many other people are suffering from it. Happy players lead to happy forums..heh
I would also like to hear some development progress on how the FM, AI and radio commands are coming along. Even if its only( were working on the Radio commands.. we have " Attack Ground Targets") fixed, but were still working on So and so..
Stuff like that will go along way towards the "Mending customer relations" process.
I really do appreciate all you guys do, "Behind the scenes" to keep making this Sim better and better.. even though it never comes as fast as we all want it to..lol
Patience is a Virtue..but not all of us were in line when it was passed out.
Further more i appreciate all the hard work that Blackdog kT has put into keeping this thread On Topic! Very Refreshing. I can see hes been busy this morning. S!
__________________
352ndRibbs




Windows 7 Home Premium 64-bit/AMD Phenom(tm) II X4 B50 Processor (4 CPUs), ~3.3GHz/NVIDIA GeForce GTX 460 2gig/8gigs of RipJaw 1600

Last edited by Ribbs67; 03-02-2012 at 05:27 PM.
Reply With Quote
  #104  
Old 03-02-2012, 05:29 PM
Zappatime Zappatime is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Wakefield UK
Posts: 170
Default

Nice pics of the il2, though not too difficult to imagine how it would look in COD clothing, it barely gets me through to another Friday, roll on the release of the beta for the prequel to the sequel

Fingers crossed it's in the coming week!
__________________
__________________________________________________ ________________________________
W7 64Bit/Q9650 @ 3.7Ghz/8Gb Ram/Gigabyte SuperOverClocked GTX580/Creative X-Fi/Dell Ultrascan 24" @ 1920x1200
Reply With Quote
  #105  
Old 03-02-2012, 05:30 PM
No1 Cheese's Avatar
No1 Cheese No1 Cheese is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 291
Default

Fantastic!!!! new coloured trees,just what we need a!!!.
Thanks for the update B6.

Cheese
Reply With Quote
  #106  
Old 03-02-2012, 05:32 PM
wildone_106 wildone_106 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Seattle
Posts: 80
Default

ungrateful whip

Quote:
Originally Posted by Tree_UK View Post
Thank you for the update Blacksix, I was rather hoping for some questions answered though rather than these pics. I would imagine that the team would know by now if the CTD (memory leak) as been fixed and would be grateful if you could get Luthier to confirm this, it's currently the one thing that is stopping many of us being able to use your product one year after release.
Mod Edit: Please refrain from verbally attacking other users, regardless of their opinions. In case of finding something you consider disagreeable, you are welcome to report the post and if rules are broken the mods will take appropriate action. In this case, Tree's post doesn't break any rules and is well within the scope of the update thread (asking a question). Thank you.

Last edited by Blackdog_kt; 03-02-2012 at 10:56 PM.
Reply With Quote
  #107  
Old 03-02-2012, 06:25 PM
zakkandrachoff's Avatar
zakkandrachoff zakkandrachoff is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: El Cazador, Buenos Aires
Posts: 420
Default

for a second, i want recommend put some red and green trees , because i wasn't familiar seeing all yellow trees. But, researching a little, found that in that particular region, the trees becomes from green to yellow, never red. so, i don't say nothing. good work

my ask is for winter time. Snow in the airfield. will be marks? the plane can sunk in snow field (outside the airfield)? will be nice see that. In the stuka, for example, germans, in winter, quit themudguard because they crash to the ground in landings. (again, correct me I.I.A.W.)
__________________
my best: Bf-109; He 162; Hellcat; Schwalbe
Core2Quad 9400 2.66Ghz 45nm - 4x2gb ddr2 800 Kingston = 8GBRAM - XFX Radeon HD 5850 Black Edition 1Gb DDR5 765Mhz/1440steam/ 4.5Gbps- 1/2 Terabyte Wn D 32mb - Mother Assus P5QLE - P&C Silencer 750W - Sentey RJA246 LCD 4 coolers - DVD/RW 20x LG - LCD Samsung P2350n 23" - Edifier C2 2.1+1


waiting for: Il-2: Armée de l’Air; Continuation War; Battle for Moscow; Stalingrad; El Alamein; Sicily; The West Air Campaign; Berlin
ZakKandrachoff
Reply With Quote
  #108  
Old 03-02-2012, 06:54 PM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by wildone_106 View Post
ungrateful whip
lol, Or just someone who purchased the game a year ago and still cant play without it crashing?? ungrateful? well im still here and still waiting and think im entiltled to ask a question seeing as I've invested in this project. Anyhow rant over, in future though could you pm me your little personal attacks so i can reply more bluntly without upsetting anyone but your goodself. S! Tree

Mod edit: You know the drill. Report instead of respond and let us see if rules are broken. Thank you for keeping it civil so far, don't get dragged into anything now

Last edited by Blackdog_kt; 03-02-2012 at 10:58 PM.
Reply With Quote
  #109  
Old 03-02-2012, 07:24 PM
kalimba
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Tree_UK View Post
lol, Or just someone who purchased the game a year ago and still cant play without it crashing?? ungrateful? well im still here and still waiting and think im entiltled to ask a question seeing as I've invested in this project. Anyhow rant over, in future though could you pm me your little personal attacks so i can reply more bluntly without upsetting anyone but your goodself. S! Tree
Indeed...Soon, we will get sued by some forum members for being responsable for COD's initial failure because of our " selfish , unjustifed and childish bashing"...

Salute !

Mod Edit: Same as above post.

Last edited by Blackdog_kt; 03-02-2012 at 10:58 PM.
Reply With Quote
  #110  
Old 03-02-2012, 08:22 PM
mazex's Avatar
mazex mazex is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sweden
Posts: 1,342
Default

Quote:
Originally Posted by Vonte View Post
Core blimey, is that what CloD looks like with all the "bells and whistles" turned on. With my PC settings it looks like a case of, "Should have gone to Specsavers". I must have missed the memory leak bit from Luthier. I take it that the memory leak bit is the Launcher exe problem? Never the less, onward and upwards Moriarty, maybe I'll get a bonus present for my birthday next week!!!
Well, as the memory leak seems to be related to texture loading a rewrite of the graphics engine for sure will eliminate it (as texture loading is a central part of a graphics engine)... And maybe introduce new ones... that are a lot easier to fix if they have done a good rewrite

Besides, Ilya has already stated that code section with the memory leak is not there in the new patch, so I don't understand why everyone asks the same question over and over again... But OK, I maybe do understand the anxiety as it's the memory leak that has made me stop playing the game since the last patch
__________________
i7 2600k @ 4.5 | GTX580 1.5GB (latest drivers) | P8Z77-V Pro MB | 8GB DDR3 1600 Mhz | SSD (OS) + Raptor 150 (Games) + 1TB WD (Extra) | X-Fi Fatality Pro (PCI) | Windows 7 x64 | TrackIR 4 | G940 Hotas

Last edited by mazex; 03-02-2012 at 08:27 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:53 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.