1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Men of War

Men of War New World War II strategy game

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 05-13-2010, 07:27 AM
SpeedWolf's Avatar
SpeedWolf SpeedWolf is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 345
Default

ok i been playing from yesterday with this 1.17.5.1 patch and i have no problem playing Multiplayer.

as for Singleplayer i didn't try but as for Multiplayer is working.
__________________

======
Reply With Quote
  #12  
Old 05-13-2010, 12:51 PM
Dwarden Dwarden is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by Nike-it View Post
The alternative link for hotfix: http://www.filefactory.com/file/b19h...-1c-hotfix_exe

1cfiles will be available soon.
could you please upload it to [other mirrors i posted?
i uploaded one myself here http://www.filefront.com/16433299/up...-1c-hotfix.exe
because Filefactory is overloaded now too and 1cfiles are still down

also one tip, if You publish any update or free games always include hash of the binary (or archive) either CRC32,MD5 or SHA-1
MD5 hash : daa7443289712cce3318ab255dd57644

that way you protect Your customers from fake downloads infested with some malware

Last edited by Dwarden; 05-13-2010 at 04:14 PM.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-14-2010, 03:02 PM
Badger Badger is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 11
Default

ive uninstalled all existing versions to try and get a game then reistalled latest official patch now cant get a game in single or multiplayer. how long will this farce go on?.
Reply With Quote
  #14  
Old 05-29-2010, 01:33 PM
Owen.Montgomery Owen.Montgomery is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 3
Default

I really hope that this "hotfix" works. Otherwise I get "out of Sync" a few seconds into each game.

This game is a MASTERPIECE and I want to continue playing it online!
Reply With Quote
  #15  
Old 05-29-2010, 02:32 PM
[SOE]No.Mam [SOE]No.Mam is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 370
Default

today's versions situation:



that sucks !!!
Reply With Quote
  #16  
Old 05-29-2010, 03:22 PM
CzaD CzaD is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 117
Default

I noticed that so many players ask for links for the new patch download in the game lobby, esp, guys who bought the game form Steam .
Reply With Quote
  #17  
Old 06-11-2010, 06:27 PM
Kleist Kleist is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 5
Default

Hey i have a little problem, maybe someone can help me:

After the last Steamupdate for MoW yesterday i have the game in full english... at first it was in german.

But there is no chance to select german, it's only possible to choose english, spanish, italian and french but no german.

Any idea how i can fix that?

Or have i wait for a new patch again?
Reply With Quote
  #18  
Old 06-22-2010, 03:31 PM
Fatal_Finn Fatal_Finn is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by [SOE]No.Mam View Post
important: beta patch 1.17.5 and official patch 1.17.5 arent compatible.

playing with official 1.17.5 on beta 1.17.5 game bring allways a "desynch".

why have incompatible patches same version number?
So where can I find the offical version of the patch 1.17.5 ?
Reply With Quote
  #19  
Old 08-17-2010, 11:22 PM
Benzo0117 Benzo0117 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 6
Default

will this be automaticaly updated by steam because i havent been able to play multiplayer recently because steam hasnt done anything yet?
Reply With Quote
  #20  
Old 08-18-2010, 02:27 AM
SlaySoft SlaySoft is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Default

Hi guys:

I have a problem/BUG with this version. When I start campaign, in the first russian version, you have to kill a sdkfz (in the beginning) and when u kill him, your troops go to next part of the map. Ok the problem I have is that I kill the Sdkfz and I cant continue. The map doesnt enabled the other parts.

Check first russian map of their campaign. You have just started and a sdkfz come at your positions, you kill him and the map enabled, but............ with this new version, when you kill the sdkfz, you cant continue, the map doesnt enabled.

I can finish this mission in the standart version (1.02), but when I get this patch, and play this single mission (first in rus campaign), I have this problems.

I think it is a bug created by new version.

Greetings guys
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:28 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.