1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik > Daidalos Team discussions

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-24-2010, 05:15 AM
daidalos.team daidalos.team is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 184
Default 4.10 Support & Bug Reporting

Dear IL-2 fans,


Even though we have dedicated several months to internal and external beta-testing, it is possible that we might not have been able to identify all issues. Thus, we would like to ask IL-2 community for a feedback related to 4.10 content only. If you find any suspicious issue/bug, please report it in this thread, ideally backed with some hard evidence (screenshots, tracks, etc.).

Thank you.

Daidalos Team.
  #2  
Old 12-24-2010, 08:21 AM
baronWastelan baronWastelan is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: the future home of Starfleet Academy
Posts: 611
Default First!

Minor nuisance, but a bug to be sure. Some useful text is missing...
Attached Images
File Type: jpg 409-FMB.jpg (63.0 KB, 576 views)
File Type: jpg 410-FMB.jpg (50.9 KB, 527 views)
  #3  
Old 12-24-2010, 09:26 AM
csThor csThor is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: somewhere in Germany
Posts: 1,212
Default

Not really a bug. I fiddled with various ways of naming the nation-specific generic unit but in the end I took the simplest ... <none>.
  #4  
Old 12-24-2010, 09:46 AM
EJGr.Ost_Caspar EJGr.Ost_Caspar is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 939
Default

Maybe we can have this as a sticky, please?
__________________

----------------------------------------------
For bugreports, help and support contact:
daidalos.team@googlemail.com

For modelers - The IL-2 standard modeling specifications:
IL-Modeling Bible
  #5  
Old 12-24-2010, 10:20 AM
ChosenOne ChosenOne is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Russia/Vladivostok
Posts: 9
Default

Bf 109 G6 & G6Late : U5 Loadout - seems MK108 gunpods doesnt work BuG?
  #6  
Old 12-24-2010, 11:04 AM
mkubani mkubani is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 92
Default

Hello ChosenOne,

you are correct. This is a valid bug. Right on our "to fix" list. Thanks for your report.
__________________
  #7  
Old 12-24-2010, 11:26 AM
TeeJay82 TeeJay82 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Siljan, Norway
Posts: 233
Default

-P40 dont have a pylon for bomb or tank, it just hangs under the plane via invisible tractorbeam
  #8  
Old 12-24-2010, 11:28 AM
Flanker35M Flanker35M is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Finland
Posts: 1,804
Default

S!

Hs129B-2, loadout selection. Mk101 and Mk103 gunpods do not show in loadout screen but normally in flight.
Re.2000 loadout. Bombs hang in air, bomblet dispenser not visible in loadout screen, but in flight.

Last edited by Flanker35M; 12-24-2010 at 11:42 AM. Reason: Added more info
  #9  
Old 12-24-2010, 12:06 PM
pupo162 pupo162 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,183
Default

are the conf.ini of 4.09 and 4.10 uncumpatible?

i just interchanged them and screwed the game...

if i load a (edit) quick mission builder mission i get a " wrong data error"

cheers

Last edited by pupo162; 12-24-2010 at 12:17 PM.
  #10  
Old 12-24-2010, 12:15 PM
Blaubaer Blaubaer is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Germany
Posts: 7
Default

Hi there,

can someone give me any hints for configuring the dedicated server version?

Regards,
the Blaubaer

blaubaer@fliegende-schweine.de
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:15 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.