1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

View Poll Results: Battle of France as add on?
Yes, will buy this. 55 58.51%
OK, if for free. 21 22.34%
No, looking forward to Eastern front. 18 19.15%
Voters: 94. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 03-15-2012, 06:26 PM
6S.Tamat's Avatar
6S.Tamat 6S.Tamat is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 133
Default

Quote:
Originally Posted by furbs View Post
I think that page needs updating, prob means June last year.
But we can appreciate the fact that they were almost prophetic!
Reply With Quote
  #22  
Old 03-15-2012, 06:38 PM
furbs's Avatar
furbs furbs is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,037
Default

Stop being so optimistic
__________________
Furbs, Tree and Falstaff...The COD killers...
Reply With Quote
  #23  
Old 03-15-2012, 08:46 PM
Force10 Force10 is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 371
Default

Looked plausible until you read this:

"New 3D engine – Latest-gen graphics engine with DX10 and DX11 API support"

DX11?
Reply With Quote
  #24  
Old 03-15-2012, 09:04 PM
robtek's Avatar
robtek robtek is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,816
Default

Quote:
Originally Posted by Force10 View Post
Looked plausible until you read this:

"New 3D engine – Latest-gen graphics engine with DX10 and DX11 API support"

DX11?
Oh, not again!!!!!

Of course does the engine support DX11, it isn't used atm because the DX11 performance for the functions needed in this sim is less then optimal.

And that will probably not change with the new engine, afaik the problems were with the great drawing distances, which wont change.
__________________
Win 7/64 Ult.; Phenom II X6 1100T; ASUS Crosshair IV; 16 GB DDR3/1600 Corsair; ASUS EAH6950/2GB; Logitech G940 & the usual suspects

Last edited by robtek; 03-15-2012 at 09:06 PM. Reason: additional info
Reply With Quote
  #25  
Old 03-15-2012, 09:12 PM
Force10 Force10 is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 371
Default

Quote:
Originally Posted by robtek View Post
Oh, not again!!!!!

Of course does the engine support DX11, it isn't used atm because the DX11 performance for the functions needed in this sim is less then optimal.

And that will probably not change with the new engine, afaik the problems were with the great drawing distances, which wont change.

Whoa there robtek....If you were reading the thread you would realize I was just stating what was on a website. I wasn't ranting. Gotta love the faithful around here, always looking for a fight. Since you bring it up, an engine that supports DX11 but DX11 can't be used, doesn't really support it now does it?
Reply With Quote
  #26  
Old 03-15-2012, 09:17 PM
Rince Rince is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Canary Islands, Fuerteventura
Posts: 90
Default

Quote:
Originally Posted by Tavingon View Post
I nearly beleived it, Hopefully not the case at all. When the new patch is out is when I will order my brand new pc.. dont want to be dissapointed
I hope you don`t have to order a new rig as we get an increase of 150% in FPS!
Buy a good book, makes the waiting shorter!

Salut!
Reply With Quote
  #27  
Old 03-15-2012, 11:10 PM
robtek's Avatar
robtek robtek is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,816
Default

Quote:
Originally Posted by Force10 View Post
Whoa there robtek....If you were reading the thread you would realize I was just stating what was on a website. I wasn't ranting. Gotta love the faithful around here, always looking for a fight. Since you bring it up, an engine that supports DX11 but DX11 can't be used, doesn't really support it now does it?
Sorry for brewing up,

but then, it is not the engine, which causes the problems, but DX11 isn't able to perform well with such huge areas and drawing distances.

With smaller maps(FPS) or much less detail it should work.
__________________
Win 7/64 Ult.; Phenom II X6 1100T; ASUS Crosshair IV; 16 GB DDR3/1600 Corsair; ASUS EAH6950/2GB; Logitech G940 & the usual suspects
Reply With Quote
  #28  
Old 03-16-2012, 12:43 AM
LoBiSoMeM LoBiSoMeM is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 963
Default

Quote:
Originally Posted by robtek View Post
Sorry for brewing up,

but then, it is not the engine, which causes the problems, but DX11 isn't able to perform well with such huge areas and drawing distances.

With smaller maps(FPS) or much less detail it should work.


Really...
Reply With Quote
  #29  
Old 03-16-2012, 04:48 AM
Force10 Force10 is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 371
Default

Quote:
Originally Posted by robtek View Post
Sorry for brewing up,
No worries robtek...i'm sure it will be a justified response for me at some later date.
Reply With Quote
  #30  
Old 03-16-2012, 05:46 AM
priller26 priller26 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 266
Default

Wakey Wakey, Friday morning in Russia, any news?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:25 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.