1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 05-05-2012, 06:37 PM
GregHouse GregHouse is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 22
Default

i'm running on very low specs maching i think, i have intel core2duo E8400 overclocked to 3600ghz, radeon hd4870 512mb, 4gb memory. Windows 7 64bit, DX11, Catalyst 12.3

with this patch i got lower framerates than before. also notice the textures in blenheim did not fully load once into game, look like old game from 90's.


now continue drinking
Reply With Quote
  #12  
Old 05-05-2012, 06:38 PM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Bonkin View Post
I've only taken up the Hurricane so far. (Cleared cache first). First impressions... nothing really different - though the FM felt a bit sluggish (?). With the sun behind me it looked the propeller was flickering slightly. Also, on the control column I noticed that the piperwork seems to be rendering the outside a bit...



Final observation... no clouds... even though I'm sure I selected them. Oh... and force feedback working fine for me.
I selected clouds also but couldn't see them, but they did just suddenly pop up.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-05-2012, 06:40 PM
Dano Dano is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Petersfield UK
Posts: 1,107
Default

Red square as described, will eventually clear of it's own accord.

Custom single mission with setup with a ROTOL Hurricane on the runway and complex engine management results in dropping into a aircraft with a running engine for a second or two until it figures out it is off, this results in instant overheat of oil and water.

FPS is far better, in game AA also appears to work now too.
__________________
i5 2500k - Asus P8P67Pro - Crucial M4 64GB - 8GB DDR3 - Geforce Ti 560 1GB - Xonar DG - W7 X64 SP1
Reply With Quote
  #14  
Old 05-05-2012, 06:41 PM
41Sqn_Banks 41Sqn_Banks is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 644
Default

Quote:
Originally Posted by Tree_UK View Post
I selected clouds also but couldn't see them, but they did just suddenly pop up.
The readme stated that medium and far away clouds are disabled, only close clouds are displayed.
Reply With Quote
  #15  
Old 05-05-2012, 06:45 PM
tintifaxl tintifaxl is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 387
Default

A CTD after 5 minutes in the Calais Bomber intercept mission. Dump file sent to Luthier.

Misc:
* No fps increase for me.
* A sound file missing: take off denied in German.
* Radio coms like 'help me' or attack targets still do nothing.

Last edited by tintifaxl; 05-05-2012 at 06:54 PM.
Reply With Quote
  #16  
Old 05-05-2012, 06:50 PM
simast simast is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 59
Default

Quote:
Originally Posted by Lurker_71 View Post
My specs: Win 7 64, 8 GB RAM, i7 870, GTX 460, CoD on SSD.
...
With the patch, I now have either the same or a bit (possibly perceived) lower FPS, ~10%. Definitely no FPS increase.
Same setup as this guy (with a different AMD processor) and I have the same issue - no FPS increase at all.
Reply With Quote
  #17  
Old 05-05-2012, 07:01 PM
FFCW_Urizen's Avatar
FFCW_Urizen FFCW_Urizen is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Munich, Germany
Posts: 297
Default

Performance Increase for me. I can run medium to high settings and fly low over london, with almost next to no stutters. before i had to run low to medium settings.

Now for the "bug": if i apply roughly 40% throttle, i´m going 6.25 lbs boost. furthermore, if i apply just around 35% i´m going 5 lbs boost. Boost settings below 5 are next to impossible to achieve.

checked my joystick and throttle, even checked in configs menu, that everything is setup correctly. Stick is a Thrustmaster Hotas X.
__________________


Quote:
Originally Posted by 41Sqn_Banks View Post
The devs need to continue to tweak the FM balance until there is equal amount of whining from both sides.
Reply With Quote
  #18  
Old 05-05-2012, 07:07 PM
Yvetette Yvetette is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Finland, by a river
Posts: 34
Default

Thank you dev team!
Increased FPS when flying low over big cities.
Stuttering decreased and so are flickering shadows and micro-freezes.
Spitfire mirror: only the frame of the mirror is seen.
Cockpit gauges went low-res and are difficult to read.
Cockpit textures are not so detailed as before.
Testing continues.
Reply With Quote
  #19  
Old 05-05-2012, 07:08 PM
SiThSpAwN's Avatar
SiThSpAwN SiThSpAwN is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Vancouver, BC Canada
Posts: 665
Default

Ok, London is smoooooooth, That said my initial flight was not impressive for FPS, but when I reloaded the same mission it was quite a bit higher, but no stutters that I could see, or that where worth commenting on.

Spitfire sound for throttle seems messed up, no change in sound through maybe 25% to 100% throttle... testing continues...
Reply With Quote
  #20  
Old 05-05-2012, 07:09 PM
jibo jibo is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Paris
Posts: 230
Default

quote from ilya
Please enable logging in your conf.ini (Log=1). If the game crashes, send us your log as well as any crash dump files created in the cppdump folder in the main game installation. Email everything to ishevchenko@1cpublishing.eu
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:31 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.