1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Rig'n'Roll > RNR Questions

RNR Questions All questions about game.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-15-2010, 06:32 PM
cummins cummins is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Arrow Hired Drivers/Management, New Trucks, Income, Offices, & Related Questions.

where do you buy different trucks in the game?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-15-2010, 08:57 PM
chosenvessel33 chosenvessel33 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 15
Default

You have to go to your office. It should show up on your map as a green computer. Its also where you start off your Campaign Mode. Once there you can scroll through the tabs to buy a truck. It should be the 2nd tab on the left hand side on the top of the screen. Good luck!
Reply With Quote
  #3  
Old 04-21-2010, 04:59 AM
ncsflorida ncsflorida is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 5
Default Company Turnover?

How do I increase the company turnover to get more warehouses?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-21-2010, 01:50 PM
GinXeng GinXeng is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Shire Reeve
Posts: 123
Default

You need more drivers, the more drivers you have, the more turnover your company covers.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-02-2010, 02:36 PM
spidierox spidierox is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7
Arrow Hired drivers/management, new trucks, income, new offices, & related questions.

Having read the manual I still am a bit lost on houw to fine tune
does jobs.

Can someone pls explain - or may a tip even - on how I can fine tune
these criteria for better results... ?
tnx in advance
Reply With Quote
  #6  
Old 05-02-2010, 04:41 PM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by spidierox View Post
Having read the manual I still am a bit lost on houw to fine tune
does jobs.

Can someone pls explain - or may a tip even - on how I can fine tune
these criteria for better results... ?
tnx in advance
How do you mean "fine tune"?

Are you talking about controlling the truck (using a controller of some sort)?

Or

Are you talking about buying upgrades from the "Repair Shop"?
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 7 Ultimate 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-02-2010, 06:51 PM
spidierox spidierox is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7
Default

hahaha someone didn't read the manual....

It is about the jobs your driver takes: manual says instead of auto (so your AI driver selct the jobs himself) you can "fine-tune" it (as in get a better performance which I translate in more ROI)

So any tips on how to "fine-tune" the job selection criterias for your AI drivers ?
Reply With Quote
  #8  
Old 05-02-2010, 07:25 PM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by spidierox View Post
hahaha someone didn't read the manual....

It is about the jobs your driver takes: manual says instead of auto (so your AI driver select the jobs himself) you can "fine-tune" it (as in get a better performance which I translate in more ROI)

So any tips on how to "fine-tune" the job selection criterias for your AI drivers ?
No, I read the manual completely. I just didn't know what you were referring to. Now I get the picture. The thing is you can't configure the job itself. But you can change the category configuration display. Such as Destinations, Type of Jobs, etc. Just click the top of each category you wish to explore in the warehouse.
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 7 Ultimate 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.
Reply With Quote
  #9  
Old 05-03-2010, 09:08 AM
spidierox spidierox is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7
Default

Ok, that part I already understood. Basic RTM.
Lets keep it simple :any tips on how to fine-tune ?

How can I tell my drivers are more happy when moving sliders left or right ?
Sometimes the salary changes when moving sliders. Salary change going upward is that good ? ..or is that a bug.
(you can do this by adding fe. 1 to salary and then change another criteria slider)
Reply With Quote
  #10  
Old 05-04-2010, 09:19 PM
wilson212 wilson212 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
Arrow Hired drivers/management, new trucks, income, new offices, & related questions.

I was just wondering. I have 4 drivers who work for me, but i cant extend my coverage because it says that "your turnover (daily income) allows you to contract only 17 warehouses". My drivers rating average is about 700+ and average about $3700 - $4500 a day ROI(Return Income). I usually just buy my new drivers base trucks with no upgrades. If i give them better trucks (or upgrade my trucks), will they rack in more money for me?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:08 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.