1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Off-Road Drive

Off-Road Drive Off-Road Drive delivers a true-to-life, off-road, extreme racing experience.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-20-2012, 08:43 AM
tomnv tomnv is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
Default Off road drive glitching

My off road drive game I bought of Steam is glitching after I accedentely changed something in the PP3WorkProfile. Steam has given me ways to fix it, but has not helped. Help Please..

(A picture of the glitching problem is attached).
Attached Images
File Type: jpg 2012-10-20_00001.jpg (305.6 KB, 8 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 10-23-2012, 02:50 PM
Sneaksie Sneaksie is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 824
Default

If this is not a hardware glitch like overheating, try deleting/redownloading the game. I'm not sure where Off-Road Drive stores player profile though, I would backup it first in case it is located in the game folder. If problem persists, this is either a hardware or drivers glitch i think.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-24-2012, 12:09 AM
tomnv tomnv is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
Default

Yeah Ive tried deleting/redownloading multiple times, the thing is it doesnt delete interly from my pc, cause its a steam game. It only started glitching once I played around with the PP3 workfile?? When I switch the computer to low graphics processor, it works, but lags. Then when I switch it to high graphics processor, it works, but glitches. But as I say, it was working before on High graphics before I played around with the PP3 work profile? All my Offroad drive stuff is under: Documents>PP3>PP3WorkGame....
Reply With Quote
  #4  
Old 10-24-2012, 07:02 AM
Sneaksie Sneaksie is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 824
Default

Rename that PP3 folder inside Documents folder and launch the game. As the game won't be able to load its settings, it should create a blank default profile, maybe it would fix the problem.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:37 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.