1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik

IL-2 Sturmovik The famous combat flight simulator.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-20-2016, 06:44 PM
nic727 nic727 is offline
Approved Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 341
Default How to make Il2 1946 works on W10?

Hi,

I tried to install Il2 1946 on my new computer, but it doesn't work.
Everytime it launch the game, it crash right after.

Any idea how to make the game work?

Also, since I have 125% scalling, I had to put my screen resolution in conf.ini to 1536 X 864 since the game is not correctly making the game in full 1080p by itself like other games.

thank you

PS: Can you work on a hotfix for people running Windows 10? I think it could be appreciated by everyone.

Last edited by nic727; 12-20-2016 at 07:34 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-02-2017, 09:59 PM
SadoMarxist SadoMarxist is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 30
Default

Hi ,

I really don't know how to make IL- 2: 1946 run on Windows 10. I don't even have Windows 10, but there may be a better way around things. Please have a look at this page:

http://tkoletivrijedi.in.rs/node/171?language=en

, maybe You'll find out that it contains a few ideas that can solve your problems permanently .
Reply With Quote
  #3  
Old 01-03-2017, 10:08 PM
KG26_Alpha's Avatar
KG26_Alpha KG26_Alpha is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Location: London
Posts: 2,796
Default

Quote:
Originally Posted by nic727 View Post
Hi,

I tried to install Il2 1946 on my new computer, but it doesn't work.
Everytime it launch the game, it crash right after.

Any idea how to make the game work?

Also, since I have 125% scalling, I had to put my screen resolution in conf.ini to 1536 X 864 since the game is not correctly making the game in full 1080p by itself like other games.

thank you

PS: Can you work on a hotfix for people running Windows 10? I think it could be appreciated by everyone.
Set Scaling to 100%

Problem solved
__________________


Reply With Quote
  #4  
Old 12-08-2017, 01:09 AM
SkyChimp's Avatar
SkyChimp SkyChimp is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default

I recently decided to reinstall this sim on my Win10 system. Never could get it to work. I set up a Steam account and paid the $9.99 for the game and installed it that way. It runs perfectly. In fact, it never ran better than it does now.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:41 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.