1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Cryostasis > Technical issues

Technical issues Everything about technical problems and issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-12-2010, 08:28 PM
Catel Catel is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default Ties /Demon Spider Problem/bug

Hi Guys,

Just replayed the game thru to the Demon spider (After my old save games were ruined by the new steam patch, but thats another story)

Ok, so I action the 2 consoles, follow the spider thru the door, and into the elevator, no problems, but then I cant click the lever to use the elevator.

Ive replayed the chapter several times from scratch, same problem.

The elevator on the right is fine, closed doors, the one on the left is just a brilliant white portal. When I walk thru,. the elevator doors open, everything looks fine, until I try and action the lever.
Console shows a 'bad command' elevator-open, and another error basically saying a bugged instruction to open the lever

Ive tried kidding it into action using d.fly and d.noclip, but the spider wont spawn on the upper level, I need to be able to action the elevator lever

Any ideas, fixes etc would be great,

Thanks for your time

Cate
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:27 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.