1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Cryostasis > Technical issues

Technical issues Everything about technical problems and issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 12-28-2008, 07:18 PM
BAXTER STOCKMAN BAXTER STOCKMAN is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Greece
Posts: 443
Default

The only difference between dx 9 and dx 10 is watter?? Nothing more?
Reply With Quote
  #12  
Old 12-28-2008, 08:20 PM
SwedKnoT SwedKnoT is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 131
Default

Quote:
Originally Posted by BAXTER STOCKMAN View Post
I am on level 2 now!!! I am playing on 1024x768 high settings without motion blur AA and AF!!! And the game is playble!! What the difference between dx9 high graphics and dx 10 high graphics?? Is there a big difference??
Why without motion blur?
Reply With Quote
  #13  
Old 12-28-2008, 09:11 PM
BAXTER STOCKMAN BAXTER STOCKMAN is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Greece
Posts: 443
Default

Quote:
Originally Posted by SwedKnoT View Post
Why without motion blur?
Ehm.. because it will affect the perfomance or no?? What exactly motion blur does? Does it makes the graphics beter??? I tested it on 1280x1024 high settings with FSAA and 16XAF and it wasnt playble! But it is playble 1024x768 high settings without motion blur AA and AF
Reply With Quote
  #14  
Old 12-29-2008, 04:38 AM
B.F. B.F. is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Russia, Novosibirsk
Posts: 69
Default

I play most of the game without motion blurr.
Don't see much differense.
Reply With Quote
  #15  
Old 12-29-2008, 08:26 AM
SwedKnoT SwedKnoT is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 131
Default

Quote:
Originally Posted by B.F. View Post
I play most of the game without motion blurr.
Don't see much differense.
But motion blur makes the game look smoother, and there are not many games that have it, but if you have 15 fps at a place, put motion blur on and it gets much better, a game is very very laggy in 15 fps, but with motion blur, your eyes don´t have to suffer.

Easier explaination: Turn your head fast in reality, then the environment gets a bit blurry, it´s the same in the game. When somthing/someone moves fast you get motion blur.

Last edited by SwedKnoT; 12-29-2008 at 08:39 AM.
Reply With Quote
  #16  
Old 12-29-2008, 08:27 AM
SwedKnoT SwedKnoT is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 131
Default

Quote:
Originally Posted by BAXTER STOCKMAN View Post
Ehm.. because it will affect the perfomance or no?? What exactly motion blur does? Does it makes the graphics beter??? I tested it on 1280x1024 high settings with FSAA and 16XAF and it wasnt playble! But it is playble 1024x768 high settings without motion blur AA and AF
But I don´t think motion blur affects the performance at all, try to put it on, the game will feel smoother.
Reply With Quote
  #17  
Old 12-30-2008, 09:09 AM
BAXTER STOCKMAN BAXTER STOCKMAN is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Greece
Posts: 443
Default

Yes now the game runs faster with motion blur!! I am on level 5 now!!
Reply With Quote
  #18  
Old 12-30-2008, 09:20 AM
SwedKnoT SwedKnoT is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 131
Default

Quote:
Originally Posted by BAXTER STOCKMAN View Post
Yes now the game runs faster with motion blur!! I am on level 5 now!!
Well, not faster, but smoother
Reply With Quote
  #19  
Old 12-30-2008, 01:09 PM
Dcrysis02 Dcrysis02 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Hungary
Posts: 27
Default Stutter is bad...

Still,the stutter is pretty bad.I mean,the game loads when an enemy dies,it loads when you open a door(no script sequence),and lol it stutters when you shoot....hope the new patch will bring some optimization into the game.
Reply With Quote
  #20  
Old 12-30-2008, 03:28 PM
SwedKnoT SwedKnoT is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 131
Default

Quote:
Originally Posted by Dcrysis02 View Post
Still,the stutter is pretty bad.I mean,the game loads when an enemy dies,it loads when you open a door(no script sequence),and lol it stutters when you shoot....hope the new patch will bring some optimization into the game.
Don´t really know what you mean, is the game loading all the time?
It doesn´t for me, or very fast, so I don´t have time to notice it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:46 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.