1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads > Controls threads

Controls threads Everything about controls in CoD

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-30-2012, 08:23 PM
motopsycho92 motopsycho92 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Default Can't load profiles

Hey Everybody,

I have just recently bought Cliffs of Dover (my first flight sim) and a Saitek X45 HOTAS. I have gotten comfortable enough with the game to start making my own profile, but have ran into an issue. If I set up a profile in the Saitek Smart Technology Profile Editor, it saves it as a .pr0 file. When I go into the game and try to load a profile, it only give me the option to load .ini files. Anybody know what I need to do?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-03-2012, 01:41 PM
zahnartz62's Avatar
zahnartz62 zahnartz62 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Allen,TX
Posts: 101
Default

I have seen threads about loading x52 pro profiles successfully and would like to do it. One said the saitek profile is a pr0 file and will not load on CoD while another siad it can be converted into a format that will work. I would like to use the mode selector and work up a nice profile so I can avoid the keypad. I hope you get some answers and would suggest to try "Search" in 1C and add any info you collect to this thread. You might also contact Saitek. Cheers
Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-2012, 06:26 PM
DD_crash's Avatar
DD_crash DD_crash is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Buckley North Wales
Posts: 307
Default

Have you tried to select your profile before launching the game?
__________________
<a href=http://forum.1cpublishing.eu/image.php?type=sigpic&userid=2954&dateline=1314366190 target=_blank>http://forum.1cpublishing.eu/image.php?type=sigpic&userid=2954&dateline=1314366  190 Salute Jim (Blairgowrie) http://dangerdogz.com
Reply With Quote
  #4  
Old 09-12-2017, 06:32 PM
Pike Pike is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: London
Posts: 41
Default profiles

dear sirs,


I have a G940. when I try to select key presses to make or modify a profile it is entered in the listing, but when I go into the game they do not work and so the engine overheats because I cannot find which keys control the engine...........are there any profiles out there that I can use??
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:07 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.