1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Rig'n'Roll > Patches

Patches Patches for RNR

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 12-30-2010, 10:25 AM
TruckerNL TruckerNL is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Where the road is is my home
Posts: 15
Exclamation Game trouble even after the patch

Well I think Im at the right spot here !

Problems hahaha a lot ok I will list them for what I acounterd .

PROBLEMS ......

1. There is a men on highway 101 on the exit to Ketelman city / Santa barbera. Just standing there do nothing I'm now in Dec in the Gameworld and he still stands there. And i remember that from the russian version That he had a mission .....

2. I turned off trafic it stil running like maleeas in januari to use 18 wos masage hahahaha Turned off police to make money instead off paying them .

3. Sometimes Nick has one foot the other just disapear could be my card I don't know but at full specs the game forgets sometimes to let you see the whole picture . and I mean this there was a truck driving the frame and two chairs a driver and that's about it strange. I have an 1 GB Card with 512 MB rating or speed . SO there should be no problem at all.

4. That Stupid storm express is winning the prize money all the time what's up with that Can't go fast anough on the money not realy a bug but tips are always welcome.

5. Tires are wrecked It's driving on Ice, engine cant brake I put in Manual shift put the truck up around 100 MPH then shit back to gear 1 and let go the clutch normaly I would have Died doing that engine goes from 1200 RPM to 9500 RPM come to the repair shop and suprise I only have slightly wearn off tires. So what is realistic about this .

6. The Cruise controll aint working on some trucks it takes controll of everything whatever I do does't mather . Last time it drove the way back from San Diego To Oxnard for me ??? Great NOPE because I needed to go to lone pine WHAHAHAHA....

7. The Argosy is pain in the ass driving sharp turnes on low Gear even worse with an trailer its skidding .

8. Timers and Speed
Man this is an Nightmare for an trucker 100 MPH to just make it on time and yes all trucks have 5 gears . Im a gear freak my self love the 18 gears . Or even the slit gear box 36 gears !!!

9. For what they promised....
I thaught you would have total freedom in the game but for all I know it's the same to me as in 18 wos except for the missions that is well game is great i injoy the suroundings as fast as i can have to keep my eyes on the road you know with 100 MPH HAHAHA

Well if I find more I will tell you guys O and sorry for the english if it's bad but i hope you get the picture .
When is there a patch comming ???
And why are there no cheats just a question ???
Bye Bye from Trucker NL

Last edited by USA Trucker; 12-30-2010 at 10:50 AM. Reason: Relocated To The Proper Thread.
Reply With Quote
  #22  
Old 12-30-2010, 10:50 AM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Hello, and welcome to the forum,

What is your computer specs?

CPU & Speed?
Ram?
Graphics Card?
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 8.1 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.
Reply With Quote
  #23  
Old 12-30-2010, 12:41 PM
TruckerNL TruckerNL is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Where the road is is my home
Posts: 15
Wink Computer specs

Intel Celeron Dual Core E3400

Memory of 2 GB DDR3

Hard disk 320 GB

Graphics chip
Type NVIDIA GeForce GT 220
Speed 625 MHz
Stream Processors 48
Shader speed 1360 MHz
Shader Model 4.1
Full Screen Antialiasing to 16 x
DirectX Version 10.1
OpenGL Version 3.1
CUDA Yes
PhysX Yes

Greats Trucker NL
Reply With Quote
  #24  
Old 12-30-2010, 12:51 PM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

What's the speed of your CPU? It appears to be 2.60GHz.
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 8.1 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.
Reply With Quote
  #25  
Old 12-30-2010, 01:02 PM
TruckerNL TruckerNL is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Where the road is is my home
Posts: 15
Talking My bad this is my CPU

Description AMD Phenom II X6 1100T


Model Name Thuban


Clock Speed 6x 3300 MHz


Level 1 cache 6x 128 KB


Level 2 Cache 6x 512 KB


Level 3 Cache 6144 KB


Instruction MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4a, AMD64


Bus Speed 4000 MT / s (HyperTransport
Reply With Quote
  #26  
Old 12-30-2010, 01:20 PM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

I don't know why you're having such a problem. My computer is a little slower than yours, and I have no problem with Frame-Rates, Graphics, etc., and I have a load of things running in the background. Did you install the 'HotFix'? As for the Engine Break, and Cruise Control. I don't have an issue here either. There must be something that's been over-looked somewhere. Maybe someone will read your recent post, and offer some suggestions.
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 8.1 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.
Reply With Quote
  #27  
Old 12-30-2010, 02:09 PM
TruckerNL TruckerNL is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Where the road is is my home
Posts: 15
Question

It's not the computer and yes hotfix is in place was allready their i gues because it says all the time there is no R&R instaled on the computer .
And the menu says Version 3.0.1.0 .
Its the english version and graphics are great no frame rate loss.
But there are some bugs in the game still.....

ACC has sometimes that its takeing a strol i start the curve and it drives the curve by it selve then i have to watch out to straight the wheel otherwise it crashes into the wall.
And sometimes it just stops working don't know what it is but it stops and when I press R to stop the ACC and then press CTRL R it comes back not aas 82 MPH but 44 MPH And does't hold speed at 44 MPH just like you don't set on your ACC it just deaccelerate.
Just strange....

Last edited by USA Trucker; 12-30-2010 at 08:50 PM. Reason: Double Posting.
Reply With Quote
  #28  
Old 12-30-2010, 09:15 PM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Unfortunately this is a problem with many people that play this game with a keyboard/mouse. I truly believe this game was designed for steering wheels pedals, and a shifter to get the full benefit of the game, and the realism of driving a truck. Anything else is just half a game. I see some of my friends with these Super-Computers, 12GB rams, 'top-of-the-line' monitors, graphics cards, web cameras, and joysticks. Only to fall short, and get some really cool racing games without a decent driving device.

I purposely bought the Logitech G25 for this game, and I got tired of playing 18WoS with a keyboard/mouse. I recommend to everyone not to get this game without a high-end computer, and a proper steering device.
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 8.1 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.
Reply With Quote
  #29  
Old 01-01-2011, 02:15 AM
TruckerNL TruckerNL is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Where the road is is my home
Posts: 15
Wink 18 wos

18 wos or rig'n and roll should also be perfect when it can be driven by mouse !!! I did it with eurotruck and pttm it was perfect no problems so why they only put the keyboard in and place for an steering wheel not sure but if I only could play it with my mouse !!!

Happy 2011 bye the way everyone congrats and let it be a top year !!!
Reply With Quote
  #30  
Old 01-01-2011, 02:45 AM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

The reason R'n'R doesn't use a mouse to drive is because, the mouse is used to fine tune your viewing inside the truck & out. For me it's much easier this way too. You can slowly move the mouse up/down, left/right to view many things, and use the mouse-wheel to slowly zoom in/out too. This works better than keystrokes when viewing.

Like I said before, in this day & age with the advancement in computers as to joysticks & wheels, I rather play a driving game with a wheel any day of the week, and twice on Sunday. Without a wheel, pedals & shifter, you're playing half a game, and lose the feel of reality. With a keyboard & mouse, your eyes aren't on the screen long enough to take in the scenery, and other things. You just can't compare the two, or even argue the point. Once you get a wheel, you'll never go back the 80's - 90's way of playing a driving again.

Now let's get back on-topic here. What you are describing is not a bug, or glitch, and that's what this thread is all about.

You have a Happy & Healthy New Year too & everyone else.
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 8.1 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.

Last edited by USA Trucker; 01-01-2011 at 02:52 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:38 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.