1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Rig'n'Roll > Patches

Patches Patches for RNR

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 09-05-2010, 12:44 PM
Grinder Grinder is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Default

ok i don't have traffic lights, cars vanish right in front of my truck, fall thru bridges and such. and someone said they have an issue in the ware house that the truck sounds like it is grinding gears i have that to. interesting game though
Reply With Quote
  #12  
Old 09-05-2010, 04:18 PM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by Grinder View Post
ok i don't have traffic lights, cars vanish right in front of my truck, fall thru bridges and such. and someone said they have an issue in the ware house that the truck sounds like it is grinding gears i have that to. interesting game though
"No traffic lights" is not bug. As for the rest..... What are your computer specs?
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 8.1 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.
Reply With Quote
  #13  
Old 09-07-2010, 04:11 PM
Cabover Cabover is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 11
Default

after a while after playing, you can no longer make trips to any city, and it saids "your already hualing a load, want to canel?" and after hitting yes, the truck leaves the warhouse and nothing happens. also some traffic fall from the bridges! the traffic somtime run into you and u get stoped for it.
Reply With Quote
  #14  
Old 09-07-2010, 07:14 PM
M76 M76 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 33
Default

So will these glitches ever be fixed or we can all go to hell, since we already paid for the game, now they have no income from it. Hell I'd even pay a reasonable amount of money, to be able to play trough a weekend without bumping into some stupid bug and then having to load a save from 5 hours ago.
Reply With Quote
  #15  
Old 09-07-2010, 10:26 PM
DriverX3 DriverX3 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 13
Default

Cabover have you installed the latest patch they have out that fixed that issue with me.
Reply With Quote
  #16  
Old 09-08-2010, 12:34 AM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by Cabover View Post
after a while after playing, you can no longer make trips to any city, and it saids "your already hualing a load, want to canel?" and after hitting yes, the truck leaves the warhouse and nothing happens. also some traffic fall from the bridges! the traffic somtime run into you and u get stoped for it.
You also indicated in another thread that your computer system does not even meet the "Minimal Requirements". This is why you are having difficulties. Don't report bugs/glitches, if your system doesn't meet it. It's not a bug. It's your system.
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 8.1 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.
Reply With Quote
  #17  
Old 09-08-2010, 05:48 PM
M76 M76 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 33
Default

Quote:
Originally Posted by USA Trucker View Post
You also indicated in another thread that your computer system does not even meet the "Minimal Requirements". This is why you are having difficulties. Don't report bugs/glitches, if your system doesn't meet it. It's not a bug. It's your system.
I only come back for one second, and I already catch you on deflecting another problem yet again.

No its not a system problem, since I had the same bug numerous times in the game. When I couldn't get a new load from any warehouse because it said I already had an order, and pressing no would do nothing. Unless an Intel Core I7-930 with 6GB memory doesn't meet the minimum system requirements, then you're right.
Reply With Quote
  #18  
Old 09-08-2010, 05:58 PM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by M76 View Post
I only come back for one second, and I already catch you on deflecting another problem yet again.

No its not a system problem, since I had the same bug numerous times in the game. When I couldn't get a new load from any warehouse because it said I already had an order, and pressing no would do nothing. Unless an Intel Core I7-930 with 6GB memory doesn't meet the minimum system requirements, then you're right.
Don't come on this board starting trouble. I answered his question in relation to another post he written about not meeting specs (I believe CPU is 2.2GHz). This is not a deflection. Not once did I ever come across this problem, and many others too for that matter. But I guess we're all wrong, and only you are right. You bash this game at every opportunity you get. If you have nothing good to say, but to attack the game, and me.... Say nothing at all. Don't rant about a conversation when you don't have all the facts.

Cars running into you, and you getting the ticket is just the way the game is. It's not a bug, but just a design flaw that should be corrected.
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 8.1 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.

Last edited by USA Trucker; 09-09-2010 at 11:12 AM.
Reply With Quote
  #19  
Old 09-09-2010, 10:48 AM
M76 M76 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 33
Default

What the hell are you talking about what cops and tickets?
Reply With Quote
  #20  
Old 09-09-2010, 10:54 AM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by M76 View Post
What the hell are you talking about what cops and tickets?
That was also part of Cabovers complaint.
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 8.1 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:46 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.