1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Fantasy Wars

Fantasy Wars Turn-based strategy. Gather an army, upgrade units, study magic spells, participate in castle sieges and assaults to destroy the great Orc Ugraum’s horde.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-07-2011, 01:06 PM
Magier Magier is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Question Problem with windows 7

Hello
I have installed Fantasy Wars on my windows 7 (64 bit) computer, but I can't run it. It says something like 'unable to proceed You must be an administrator to run this program the first time' even if I start it as administrator. I also tried it with compatibility mode, but that doesn't work either. Please help me

(sorry for bad english)
Reply With Quote
  #2  
Old 10-15-2011, 07:02 AM
aquila26 aquila26 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: genoa italy
Posts: 37
Default

Quote:
Originally Posted by Magier View Post
Hello
I have installed Fantasy Wars on my windows 7 (64 bit) computer, but I can't run it. It says something like 'unable to proceed You must be an administrator to run this program the first time' even if I start it as administrator. I also tried it with compatibility mode, but that doesn't work either. Please help me

(sorry for bad english)
Me too.
I have had and i have many trouble to install IL 2 1946 e FSX in Window 7 64
any suggest?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-26-2011, 05:02 PM
Magier Magier is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Default

Still no response. Does no one have a solution?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-12-2012, 04:04 PM
ranged fury ranged fury is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Default

I am running the game on W7 64 with no trouble. The game did pop up a window saying it needed administrator rights on the first run of the program. I clicked on yes or okay (can't remember what it said) and the program finished the initial launch setup. I did not have to take extra steps to call up administrator status.

I understand that you can go to the executable file, right click and choose run as administrator.

For what it is worth my copy was purchased through Steam.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:27 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.