1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik > Daidalos Team discussions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #91  
Old 06-18-2019, 08:17 AM
Sita Sita is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 869
Default

it's not only kind offer ... i need to check it ...

as i read from your previouse post you using some kind megapatch ... i don't know what it is ... never used it .. don't know what sfs files versions included there ... before make a build of 4.14.xx we check all or almost all version of il2 what was published ... compare all sfs and collect all correct sfs ... i suppose some in that area is a issue in your case ...
__________________
work hard, fly fast

Reply With Quote
  #92  
Old 06-18-2019, 08:20 AM
Sita Sita is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 869
Default

so let me know in pm if you want try to make that experiment
__________________
work hard, fly fast

Reply With Quote
  #93  
Old 06-18-2019, 08:29 AM
dimlee's Avatar
dimlee dimlee is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Europe
Posts: 285
Default

Quote:
Originally Posted by Dusty88 View Post
I don't know if this will help but....
The server is set to:CRT=0
In the "logs.lst" file is says you got kicked for:
"Cheater was detected! Reason=4: 'Radar' "
I have never seen that before, and CRT is off. Maybe Sita can tell you what that means?
Also, just for fun if you want to try it again, I will change these settings to 0 too.
checkServerTimeSpeed=1
checkServerClientSpeed=1
I will set those to = zero. It is odd that CRT seems to be working, even when it is turned off..
The IP is :
76.102.133.254:21088
I just tried again to join. The same error message as before.
It's funny that server "blacklists" me for... using some "radar"? Wow, now I just need to find that magic button to enable my iron man suit.
__________________
Q: Mr. Rall, what was the best tactic against the P-47?
A: Against the P-47? Shoot him down!
(Gunther Rall's lecture. June 2003, Finland)
Reply With Quote
  #94  
Old 06-18-2019, 11:42 AM
Dusty88 Dusty88 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 25
Default

It said the same thing this time too. Not much else to try on my end... Good luck, I hope you find the problem..
Reply With Quote
  #95  
Old 06-18-2019, 03:13 PM
stovak stovak is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 60
Default

Dusty, I can't join your server either. I can join AleXserver on Hyperlobby no problem but when I try a direct connection to your IP, my game freezes and I have to exit with taskmanager. It does appear to connect at first but then it locks up when the mission is transferring. It's the same whether CRT is 2 or 0.

It might be a problem at my end rather than yours, I have no idea.
Reply With Quote
  #96  
Old 06-19-2019, 11:33 AM
Dusty88 Dusty88 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 25
Default

I saw that someone was in it and got kicked, it said:
"Cheater was detected! Reason=3: 'Radar'
When dimlee tried it, he got:
"Cheater was detected! Reason=4: 'Radar'
There have been 6 people & me that got in with CRT=2 on and had no problem ..
I'm not sure what we did or didn't do that makes it work...

And how AleX server gets listed on HL I would love to know how. I can't list my 414.1 server on HL, the game search will ONLY take il2fb.exe. If I try to change the name of il2server.exe it il2fb.exe the server will not start. I guess that is one way to kill off HL if that was the idea...
I have given up on 414.1 until that gets fixed... I only put that server up for dimlee to test in.

Last edited by Dusty88; 06-19-2019 at 11:46 AM.
Reply With Quote
  #97  
Old 06-19-2019, 05:19 PM
dimlee's Avatar
dimlee dimlee is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Europe
Posts: 285
Default

Quote:
Originally Posted by Dusty88 View Post
I saw that someone was in it and got kicked, it said:
"Cheater was detected! Reason=3: 'Radar'
When dimlee tried it, he got:
"Cheater was detected! Reason=4: 'Radar'
There have been 6 people & me that got in with CRT=2 on and had no problem ..
I'm not sure what we did or didn't do that makes it work...

And how AleX server gets listed on HL I would love to know how. I can't list my 414.1 server on HL, the game search will ONLY take il2fb.exe. If I try to change the name of il2server.exe it il2fb.exe the server will not start. I guess that is one way to kill off HL if that was the idea...
I have given up on 414.1 until that gets fixed... I only put that server up for dimlee to test in.
Dusty, thanks for your efforts.
I have to give up as well. 4.13.4 downloaded from GOG and upgraded to 4.14.1... Same "time out" error on several 4.14.1 servers, Fun 4 All included.
__________________
Q: Mr. Rall, what was the best tactic against the P-47?
A: Against the P-47? Shoot him down!
(Gunther Rall's lecture. June 2003, Finland)
Reply With Quote
  #98  
Old 06-20-2019, 06:32 AM
Dusty88 Dusty88 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 25
Default

It sounds like they should just start all over again with 414, a bunch of people don't want their files wiped out and won't even try it. I don't know why mine worked perfectly, I never had any mod's might be why. I'm moving at the end of the month and don't have time for it now. My server will be down while I move but, it WILL be back on as soon as I can!

I hope they remember to change the file name il2server.exe to il2fb.exe on the dedicated server in the next patch. If they don't change it, then no HL to list a 414 server at... HL will NOT change their game search to hunt for il2server.exe.. And there is no way to write it in the game search.

Last edited by Dusty88; 06-20-2019 at 07:14 AM.
Reply With Quote
  #99  
Old 06-20-2019, 07:08 PM
Tolwyn Tolwyn is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 246
Default

I have to completely agree. They really made this a Charlie Foxtrot, if you know what I'm saying.



Quote:
Originally Posted by Dusty88 View Post
It sounds like they should just start all over again with 414, a bunch of people don't want their files wiped out and won't even try it. I don't know why mine worked perfectly, I never had any mod's might be why. I'm moving at the end of the month and don't have time for it now. My server will be down while I move but, it WILL be back on as soon as I can!

I hope they remember to change the file name il2server.exe to il2fb.exe on the dedicated server in the next patch. If they don't change it, then no HL to list a 414 server at... HL will NOT change their game search to hunt for il2server.exe.. And there is no way to write it in the game search.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:40 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.