1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Birds of Prey

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey Famous title comes to consoles.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 07-24-2009, 06:11 PM
Anton Yudintsev Anton Yudintsev is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 466
Default

Quote:
Originally Posted by trk29 View Post
Anon you stated there would be TAKE OFFS and Landings. This guy says landings are optional and there was no TAKE OFFS.
There are missions with take-offs.
As well as MP modes.
It is impossible to make sure, that all journalists will know everything about the game, especially in preview.
Reply With Quote
  #12  
Old 07-24-2009, 06:12 PM
David603 David603 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: 6'clock high
Posts: 711
Default

Anton, are the difficulty settings customisable? I know there are three different difficulty settings, but is it possible to choose which options such as infinite ammo, cockpit only view, realistic gunnery and so on you want to use?

Last edited by David603; 07-24-2009 at 06:20 PM.
Reply With Quote
  #13  
Old 07-24-2009, 06:36 PM
trk29's Avatar
trk29 trk29 is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2009
Location: NC USA
Posts: 1,800
Default

Quote:
Originally Posted by Anton Yudintsev View Post
There are missions with take-offs.
As well as MP modes.
It is impossible to make sure, that all journalists will know everything about the game, especially in preview.
Thanks again Anton.
Reply With Quote
  #14  
Old 07-24-2009, 06:38 PM
Anton Yudintsev Anton Yudintsev is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 466
Default

Quote:
Originally Posted by David603 View Post
Anton, are the difficulty settings customisable? I know there are three different difficulty settings, but is it possible to choose which options such as infinite ammo, cockpit only view, realistic gunnery and so on you want to use?
Some of them are - in MP and Single Missions.
In Campaign, you have just 3 presets.
Reply With Quote
  #15  
Old 07-24-2009, 06:40 PM
David603 David603 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: 6'clock high
Posts: 711
Default

Quote:
Originally Posted by Anton Yudintsev View Post
Some of them are - in MP and Single Missions.
In Campaign, you have just 3 presets.
Thankyou, that is what I wanted to know.
Reply With Quote
  #16  
Old 07-24-2009, 07:41 PM
jt_medina jt_medina is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 212
Default

Quote:
Originally Posted by Hineni View Post
Good article, nice touch holding the preview in Churchill's bunker.

As far as game play news, I'm slightly disappointed that there will be no blackouts/redouts for positive and negative G in Simulation mode. I would have liked that as an option.
This is an important and realistic feature in simulation mode. It can´t be taken out.
Reply With Quote
  #17  
Old 07-24-2009, 08:41 PM
guiltyspark guiltyspark is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 622
Default

wait what the **** is this?

who cares about a focus group anton , i will be massively upset if this game ships without blackouts in sim mode

take it out of realistic and arcade , leave it in sim mode
Reply With Quote
  #18  
Old 07-24-2009, 08:45 PM
ryan2107 ryan2107 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 33
Default

Not having blackouts is not a good design decision. I understand not having it in arcade mode but it is a must in simulation. EVERY flight simulator has blackouts and redouts.
Reply With Quote
  #19  
Old 07-24-2009, 09:37 PM
SlappyDingle SlappyDingle is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by ryan2107 View Post
Not having blackouts is not a good design decision. I understand not having it in arcade mode but it is a must in simulation. EVERY flight simulator has blackouts and redouts.
Yeah, this is pretty ridiculous. In sim mode black/redouts would have had a impact on winning or losing a dogfight. To take them out because of an ignorant focus group is crazy!

It's a crucial bit of depth that will be sorely missed.
Reply With Quote
  #20  
Old 07-24-2009, 09:46 PM
Buggins Buggins is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 208
Default

Quote:
Originally Posted by Anton Yudintsev View Post
The feature was in the game till November 2008 (and was actually presented to press on numerous events).
It was turned off, because focus-group was reported it as bug, especially in Arcade settings.
http://randazza.files.wordpress.com/...1/facepalm.jpg
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:06 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.