1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads

Technical threads All discussions about technical issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #151  
Old 03-25-2014, 06:24 PM
Valentin74 Valentin74 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default Can't run on windows 8.1

I have got notebook ASUS G750JH. I ran IL2 with CloDer.exe on Windows 8- It worked, but when I update windows 8 to 8.1 it doesn't work. i tried many methods - but il2 not working. CloDer - not working, with TF mod 4 - not working, administrators mode on launcher.exe - not working, compatibility mode Windows 8/7 not working! Help me !!!
Reply With Quote
  #152  
Old 05-17-2014, 03:19 PM
coulou02 coulou02 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 1
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by TonyD View Post
Did you run the DirectX installer in the game folder? This sounds like an error caused by a missing/corrupt file. If it is running, then the security by-pass is working, so your error is somewhere else. Good luck!
Hi, my common speaking and writing is french. So maby my writing was not quite good.

I follow your instructions in your message you write the 02-06-2014 and it's perfect and clear for me. I can play Cliffs of Dover now.

Tanks a lot.

coulou02
Reply With Quote
  #153  
Old 06-08-2014, 02:04 PM
d.burnette d.burnette is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 195
Default

Alternatively, you can right click the Launcher shortcut and click on properties, go to the compatibility tab and select " Run this program in compatibility mode for Windows 8".

No need for the dll files, credit to ATAG Snapper for discovering this.
Works great for me on Windows 8.1.
__________________
Don B

EVGA X79 Dark MB| I7 4820Kcpu @ 4.5 ghz|16gb Corsair 2100 MHZ DDR3 ram|EVGA GTX 970 FTW 4GB |SoundBlaster Z PCIe soundcard | TM Warthog HOTAS | Saitek Combat Pedals | Track IR5 | Windows 8.1 64 bit
Reply With Quote
  #154  
Old 08-10-2014, 06:17 PM
nuclearkiller20 nuclearkiller20 is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
Default

how do u down load this stuff
Reply With Quote
  #155  
Old 08-11-2014, 08:01 AM
Continu0 Continu0 is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Luzern, Switzerland
Posts: 702
Default

Just klick on the links in the first post.
And install these:

http://theairtacticalassaultgroup.co...t=5058&p=52711
__________________
AMD Penom ll 6x 1055T Processor 2.8 GHz // 8GB Ram // XFX Radeon HD 7870 Black Edition DD (2048 MB Memory DDR5, GPU 1055MHz) // Windows 7 Professional 64 Bit Version
Saitek x52 // Saitek Throttle Quadrant // Saitek Pro Flight Rudder Pedals // Track IR 5
Reply With Quote
  #156  
Old 12-19-2014, 07:58 PM
Ikarushin Ikarushin is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 9
Default Works great!

Thanks a lot, sYk0. Wasn't able to play CloD on my new Windows 8.1 PC, but thanks to your excellent two files it works.
You fixed it!

Kind regards,
Ikarushin
Reply With Quote
  #157  
Old 12-19-2014, 11:38 PM
Continu0 Continu0 is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Luzern, Switzerland
Posts: 702
Default

@Ikarushin: Make sure you have also installed the Team Fusion patches!
__________________
AMD Penom ll 6x 1055T Processor 2.8 GHz // 8GB Ram // XFX Radeon HD 7870 Black Edition DD (2048 MB Memory DDR5, GPU 1055MHz) // Windows 7 Professional 64 Bit Version
Saitek x52 // Saitek Throttle Quadrant // Saitek Pro Flight Rudder Pedals // Track IR 5
Reply With Quote
  #158  
Old 12-20-2014, 05:07 PM
Ikarushin Ikarushin is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 9
Default

Yes, Continu0, you are right. I certainly will do that. Given what I've read about the Team Fusion patches, I'm looking forward to what they have achieved with CloD.
Reply With Quote
  #159  
Old 02-06-2015, 11:37 AM
auk929 auk929 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 10
Default Windows 8.1

Do Team Fusion patches work with Windows 8.1 or must you still use the CloDer.v0.0.02?
Many thanks in advance.
Reply With Quote
  #160  
Old 02-07-2015, 12:09 AM
Continu0 Continu0 is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Luzern, Switzerland
Posts: 702
Default

TF-patches are enough. Normaly there is no other fix needed. Only TF-Patches!
__________________
AMD Penom ll 6x 1055T Processor 2.8 GHz // 8GB Ram // XFX Radeon HD 7870 Black Edition DD (2048 MB Memory DDR5, GPU 1055MHz) // Windows 7 Professional 64 Bit Version
Saitek x52 // Saitek Throttle Quadrant // Saitek Pro Flight Rudder Pedals // Track IR 5
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.