1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Death to Spies > Death to Spies: Moment of Truth

Death to Spies: Moment of Truth Sequel to the popular stealth-action Death to Spies

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 10-17-2009, 06:32 AM
OSS OSS is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 113
Default

Quote:
Originally Posted by AHO View Post
Current state of work @ 17th October 2009
so, did you solve the problem with subtitles to cutscene 8?
Reply With Quote
  #12  
Old 10-18-2009, 06:52 PM
AHO's Avatar
AHO AHO is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Posts: 537
Default

Quote:
Originally Posted by OSS View Post
so, did you solve the problem with subtitles to cutscene 8?
ATM unfortunately not. I skipped this problem. I will care about it later,
when the other things are done.

Perhaps you know somebody who can help me out? )
Reply With Quote
  #13  
Old 10-19-2009, 08:52 PM
AHO's Avatar
AHO AHO is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Posts: 537
Default Current state of work @ 19th October 2009

Current state of work @ 19th October 2009



Level 2: King's Riddle
  • Briefing texts, objectives, messages, dialog texts, inlevel-cutscene subtitltes translated
  • ... optimized
  • ... corrected
  • ... reformatted
  • Made most of the dialog texts of Germans identical with speech.
Next: Level 3

PS: What is meant with "White head"?
Attached Images
File Type: jpg Level2_1.JPG (206.0 KB, 4 views)
File Type: jpg Level2_2.JPG (109.0 KB, 7 views)
File Type: jpg Level2_3.JPG (117.1 KB, 5 views)
File Type: jpg Level2_4.JPG (78.9 KB, 6 views)

Last edited by AHO; 10-19-2009 at 09:12 PM.
Reply With Quote
  #14  
Old 10-20-2009, 06:41 AM
OSS OSS is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 113
Default

Quote:
Originally Posted by AHO View Post
ATM unfortunately not. I skipped this problem. I will care about it later,
when the other things are done.

Perhaps you know somebody who can help me out? )
In what cutscene you wanna play subtitles? In last one?

then you must use :

CutScene.LoadSubTitles( house, "Levels\\Rolik_Addon\\rolik_8.shad" );
Reply With Quote
  #15  
Old 10-20-2009, 09:18 AM
AHO's Avatar
AHO AHO is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Posts: 537
Default

Quote:
Originally Posted by OSS View Post
In what cutscene you wanna play subtitles? In last one?

then you must use :

CutScene.LoadSubTitles( house, "Levels\\Rolik_Addon\\rolik_8.shad" );

Hi OSS,
Unfortunately it did not work. In which function and exactly where
do I have to add this line?

Is'nt the handle name of the last cutscene "final"?

---
I need sub titles in rolik#1 Where Strogov reads the certificate
and #8 where Strogov reads the letter...
Reply With Quote
  #16  
Old 10-20-2009, 11:25 AM
AHO's Avatar
AHO AHO is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Posts: 537
Default Current state of work @ 20th October 2009

Current state of work @ 20th October 2009

Level 3: White head
  • Briefing texts, objectives, messages, dialog texts, inlevel-cutscene subtitltes translated
  • ... optimized
  • ... corrected
  • ... reformatted
  • Made most of the dialog texts of Germans identical with speech.
Next: Level 4: Dora


...
Attached Images
File Type: jpg whtehead1.JPG (178.8 KB, 4 views)
File Type: jpg whtehead2.JPG (92.5 KB, 7 views)
File Type: jpg whtehead3.JPG (101.5 KB, 5 views)
File Type: jpg whtehead4.JPG (152.6 KB, 4 views)
Reply With Quote
  #17  
Old 10-21-2009, 06:43 AM
OSS OSS is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 113
Default

Quote:
Originally Posted by AHO View Post
Hi OSS,
Unfortunately it did not work. In which function and exactly where
do I have to add this line?

Is'nt the handle name of the last cutscene "final"?
no, you must add it in Level.InitRolik_1(), and Level.InitRolik_8():
handle name is house (local house = Level.NewCutScene( 'house' , 3547.0, 4450.0 )

also check that in subtitles you must define time when they appear..
first cutscene goes from 1.0 to 3500.0
last one from 3547.0 to 4450.0.

try to test in first cutscene like this :

1.0 3500.0 "- Something, something..."
Reply With Quote
  #18  
Old 10-21-2009, 10:12 AM
AHO's Avatar
AHO AHO is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Posts: 537
Default

Quote:
Originally Posted by OSS View Post
no, you must add it in Level.InitRolik_1(), and Level.InitRolik_8():
handle name is house (local house = Level.NewCutScene( 'house' , 3547.0, 4450.0 )

also check that in subtitles you must define time when they appear..
first cutscene goes from 1.0 to 3500.0
last one from 3547.0 to 4450.0.

try to test in first cutscene like this :

1.0 3500.0 "- Something, something..."
I did all these before, but I used ns as handle name.
Thanks I will try this now!

Edit://
CutScene #1 Works fine
CutScene #8 Does not work!!! I dunno why

PS: The times in each SHAD file start from 0 to last frame... of each cutscene.
Attached Images
File Type: jpg Rolik1subs.jpg (111.8 KB, 7 views)

Last edited by AHO; 10-27-2009 at 11:53 AM.
Reply With Quote
  #19  
Old 10-21-2009, 01:17 PM
AHO's Avatar
AHO AHO is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Posts: 537
Default

Current state of work
21st October 2009



Level 4: Dora
  • Briefing texts, objectives, messages, dialog texts, inlevel-cutscene subtitltes translated
  • ... optimized
  • ... reformatted
  • Additional: Cutscene #1 has now subtitles showing a fragment
    of the document Strogov is reading.
Next: Level 5: Polish suprise

...
Attached Images
File Type: jpg DORA_1.JPG (86.3 KB, 3 views)
File Type: jpg DORA_2.JPG (162.0 KB, 4 views)
File Type: jpg DORA_3.JPG (52.1 KB, 4 views)
File Type: jpg DORA_4.JPG (115.3 KB, 3 views)
File Type: jpg DORA_5.JPG (85.1 KB, 3 views)
Reply With Quote
  #20  
Old 10-21-2009, 05:35 PM
OSS OSS is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 113
Default

Quote:
Originally Posted by AHO View Post
CutScene #1 Works fine
CutScene #1 Does not work!!! I dunno why
So.. did cutscene#1 work or not work?
or u mean cutscene#8 not working?

Quote:
Originally Posted by AHO View Post
PS: The times in each SHAD file start from 0 to last frame... of each cutscene.
yes. But! i'v checked, time is not in frames, time in seconds. so you must divide by 30 frames per second. ex.:

cutscene 8 defined from 3547.0 to 4450.0 frame.
so begining time for subtitles will be: start_time = 3547.0 / 30.0;

so put in subtitles for cutscene 8 this line:

118.5 148.0 " - Something, something..."

must work now..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:09 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.