1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Real Warfare 2: Northern Crusades

Real Warfare 2: Northern Crusades A new chapter in the Real Warfare realistic real-time strategy games series.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 12-04-2011, 12:55 PM
NalgaSucia NalgaSucia is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 15
Default

also, you should be able to see the units "future position even thou your cliking another unit.

I should see all my units future position when i press space bar
Reply With Quote
  #22  
Old 12-04-2011, 10:05 PM
He111's Avatar
He111 He111 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Newcastle, NSW, Australia
Posts: 707
Default

Agree.

Plus I want 30 units, i'll need that for a Roman legion!

.
__________________
.
========================================
.
.....--oOo-- --oOo-- HE-111 --oOo-- --oOo--.....
.
========================================
-oOo- Intel i7-2600K (non-clocked) -oOo- GA-P67A
-oOo- DF 85 full tower -oOo- 1000W corsair
-oOo- 8 GB 1600Hz -oOo- 2 x GTX 580 1.5M (295.73)
-oOo- 240 SSD -oOo- W7 64bit
-oOo- PB2700 LED 2560 x 1440 6ms 60Hz -oOo-
========================================
Reply With Quote
  #23  
Old 12-05-2011, 06:27 PM
Desaix Desaix is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by He111 View Post
Agree.

Plus I want 30 units, i'll need that for a Roman legion!

.
I want 120 units, I wnat those for Waterloo
Reply With Quote
  #24  
Old 12-05-2011, 07:02 PM
ThisIsRealWarfare ThisIsRealWarfare is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 113
Default

Quote:
Originally Posted by Desaix View Post
I want 120 units, I wnat those for Waterloo
Aerhhghhhh ;D You mean like a 13th century waterloo? Trebutchets and mangonels instead of cannons? Knights replacing Cuirassiers..
Hmmmmm... We need a mod I believe!
I can absolutely agree that 30 units would be very interesting, aswell as some good features that you've mentioned (being able to see where a unit walks) (Like the TW games?).
Reply With Quote
  #25  
Old 12-06-2011, 07:48 PM
NalgaSucia NalgaSucia is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 15
Default Space Bar

Space Bar looking, like in the TW games should be implemented into the game in the next patch.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:58 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.