1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Off-Road Drive

Off-Road Drive Off-Road Drive delivers a true-to-life, off-road, extreme racing experience.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-02-2011, 04:50 PM
raytrax raytrax is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Thumbs down Support for FANATEC Steering Wheel

But, what the hell is this game only supports Logitech Steering wheel?
Fanatec steering wheel are a thousand times better than Logitech and you don't give support or work for Fanatec hard... WTF!
Thieves, give me back the money!

And when I try to configure, it always marks the S-axis! LOOOL!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-05-2011, 12:27 AM
enamelizer enamelizer is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 11
Default

This game absolutely supports Fanatec wheels. Working flawlessly with my GT3/Clubsport Pedal combo.

Don't associate your own failures with the failures of the developers.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-05-2011, 03:24 AM
DeMbug615 DeMbug615 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Default

Is ffb working on your system? I got an GT2/Clubsprot, everything is working fine except the force feed back...
Reply With Quote
  #4  
Old 10-05-2011, 06:30 PM
enamelizer enamelizer is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 11
Default

Yes, I have full FFB. I did not see any way to change these settings as I would like to turn down FFB a bit.

Strange yours is not working, I think the GT2 and GT3's are very similar.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-06-2011, 01:38 AM
DeMbug615 DeMbug615 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Default

The difference between GT2 and GT3 is only the color and that the GT2 supports XBOX360... What's your os? I'm running under Win7 x64, and I'm assuming it's the fault of x64...

ps: Fanatec wheels can be self-configured, features include wheel turn angle, ffb, damping, etc. It's independent from any game/os/platform, you configure directly on the wheel. There should be five saving lots that can be used on any platform(PC/PS3).
Reply With Quote
  #6  
Old 10-06-2011, 05:54 PM
enamelizer enamelizer is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by DeMbug615 View Post
The difference between GT2 and GT3 is only the color and that the GT2 supports XBOX360... What's your os? I'm running under Win7 x64, and I'm assuming it's the fault of x64...

ps: Fanatec wheels can be self-configured, features include wheel turn angle, ffb, damping, etc. It's independent from any game/os/platform, you configure directly on the wheel. There should be five saving lots that can be used on any platform(PC/PS3).
I am running Win7 32bit, so that might be it.

And you are right, I ended up setting up a second wheel profile for this game to turn down the FFB.
Reply With Quote
  #7  
Old 03-24-2012, 07:57 PM
BlasterMaster555 BlasterMaster555 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Exclamation

Same here, Vista64, FANATEC Carrera wheel with 3 pedals and H. Can't get it to work with gear shifting (and presumably clutch) Clutch maps to "S- axis"

Was really looking forward to this game, and so far it seems to be the best attempt at a serious offroading game
Reply With Quote
  #8  
Old 05-21-2013, 08:03 AM
AustinDB9 AustinDB9 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 2
Default

^^ Same Problem and couldn't agree more.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-21-2013, 08:26 PM
PIRATEorNINJA PIRATEorNINJA is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
Default

hello guys. i recently helped someone get their gamepad working when it wouldnt work. it turned out there was a conflict with their keyboard, i do not know what type he had but when he unplugged the keyboard the gamepad worked and he had no crashes. I hope this can help someone. I have also seen some times when you have multiple gamepads or joysticks connected it can cause conflict. so i would unplug all controller or sticks or anything you not using. so try only your usual mouse and keyboard plus the gamecontroller/steering you want to use and from there try removing keyboard if still have issues.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-09-2014, 10:21 PM
Nuggs Nuggs is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
Default

Anything that's an axis/slider just gets set to AXIS S- before I can configure it. Turning, clutch, brake, acceleration...

The only thing I can configure is the gears with my TH8RS. :/

Anyone have any ideas? The setup is basically this all using USB:
fanatec csr
fanatec csr elite pedals
thrustmaster th8rs shifter

Last edited by Nuggs; 02-09-2014 at 10:25 PM. Reason: subscribed...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:33 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.