1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads > Performance threads

Performance threads All discussions about CoD performnce

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 11-25-2011, 08:38 PM
speculum jockey
Guest
 
Posts: n/a
Default

The retardation of the developers is mindblowing. Here we have an issue that affects nearly 1/2 the gaming market, and would probably only take them a day to fix, yet they're doing nothing.

Are they too busy making 5MB+ textures of Luftwaffe ground-crew underwear?
Reply With Quote
  #12  
Old 11-25-2011, 09:14 PM
KG26_Alpha's Avatar
KG26_Alpha KG26_Alpha is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Location: London
Posts: 2,796
Default

Quote:
Originally Posted by speculum jockey View Post
The retardation of the developers is mindblowing. Here we have an issue that affects nearly 1/2 the gaming market, and would probably only take them a day to fix, yet they're doing nothing.

Are they too busy making 5MB+ textures of Luftwaffe ground-crew underwear?
So its the CoD devs fault that ATI cant produce a driver that stops the problem ?

A pop at the devs and a pop at the Luftwaffe in a post that's accusing others of retardation.

Anymore nonsense and its a holiday for you.

.
__________________



Last edited by KG26_Alpha; 11-25-2011 at 09:18 PM.
Reply With Quote
  #13  
Old 11-25-2011, 09:18 PM
l3uLLDoZeR l3uLLDoZeR is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 113
Default

You really want to blame this on ATI/AMD? Just like the 3 blue lines...?
I have a feeling its the code and not the drivers..we have attempted to fix this for half a year. AMD says they can't replicate the problem which is B.S.
Reply With Quote
  #14  
Old 11-25-2011, 09:22 PM
KG26_Alpha's Avatar
KG26_Alpha KG26_Alpha is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Location: London
Posts: 2,796
Default

Quote:
Originally Posted by l3uLLDoZeR View Post
You really want to blame this on ATI/AMD? Just like the 3 blue lines...?
I have a feeling its the code and not the drivers..we have attempted to fix this for half a year. AMD says they can't replicate the problem which is B.S.
What ??

were talking about the intro movie not the horizon lines,

Take a deep breath and read the actual thread correctly, its not affecting Nvidia users its just a movie file whats that got to do with the code.

the fix is rename/remove the file.


.
__________________



Last edited by KG26_Alpha; 11-25-2011 at 09:24 PM.
Reply With Quote
  #15  
Old 11-25-2011, 09:31 PM
l3uLLDoZeR l3uLLDoZeR is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 113
Default

I did read it! I'm not even sure what movie you guys are talking about...I've never seen one when I start the game.

I get the gunsight, then the epilepsy warning, hit spacebar then goes to game menu. Am I missing the movie?
Reply With Quote
  #16  
Old 11-25-2011, 09:53 PM
KG26_Alpha's Avatar
KG26_Alpha KG26_Alpha is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Location: London
Posts: 2,796
Default

Quote:
Originally Posted by l3uLLDoZeR View Post
I did read it! I'm not even sure what movie you guys are talking about...I've never seen one when I start the game.

I get the gunsight, then the epilepsy warning, hit spacebar then goes to game menu. Am I missing the movie?
The 1C logo splash screen, depending what language version you have of the sim its going to be yellow or green, earlier versions had the black and blue UBIsoft logo.




.
__________________


Reply With Quote
  #17  
Old 11-25-2011, 10:02 PM
Osprey's Avatar
Osprey Osprey is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Gloucestershire, England
Posts: 1,264
Default

I'd normally deride such a negative post from Speculum Jockey, but it was very funny so will let him off lol
Reply With Quote
  #18  
Old 11-25-2011, 11:16 PM
l3uLLDoZeR l3uLLDoZeR is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 113
Default

OK..i get ya, mine is a blue and black ubisoft logo.

I normally join the ATAG server from the stats webpage. It just displays the gunsight with a plane in it then goes right to loading the map. I checked and my ATI card isn't effected by this as I'm getting full speed.

I'll check when I go to the client lobby and join that way!
Reply With Quote
  #19  
Old 11-26-2011, 04:46 AM
CaptainDoggles's Avatar
CaptainDoggles CaptainDoggles is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,198
Default

Quote:
Originally Posted by KG26_Alpha View Post
So its the CoD devs fault that ATI cant produce a driver that stops the problem ?

A pop at the devs and a pop at the Luftwaffe in a post that's accusing others of retardation.

Anymore nonsense and its a holiday for you.
Are you a coder? Do you have proof it's an ATI driver issue and not a 1c issue? If so, then share it. If not, then you're just flexing your moderator muscle to win an online argument.
Reply With Quote
  #20  
Old 11-26-2011, 05:19 AM
Vengeanze Vengeanze is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Stockholm
Posts: 837
Default

I knew about this but am chocked that they haven't fixed it yet.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:53 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.