1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads > Performance threads

Performance threads All discussions about CoD performnce

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 07-19-2012, 07:13 PM
Attila's Avatar
Attila Attila is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Austria
Posts: 110
Default

Quote:
Originally Posted by David198502 View Post
for me there are a couple of problems since 12.4...trackir wouldnt work anymore for example, so i went back to 12.3 which is fine for me...btw, i never noticed any performance differences with the different drivers, so for me it doesnt matter anyway.
You have to dissable triplebuffering on OpenGL settings! Then TrackIR should be run again! I had the same problem and have reset my hole computer!!! After hours of trying things i found this solution!
__________________
i7 920 @ 2.67 MHz
12.0 GB RAM Kingston KHX1600
WIN 7 64 bit
SSD OCZ Vertex 3 120Gb
ASUS HD 6950 DirectCU II
Catalyst 12.6
Saitek Evo Force+Rudder pedals
TrackIR 5
Reply With Quote
  #12  
Old 07-19-2012, 09:07 PM
David198502's Avatar
David198502 David198502 is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Austria
Posts: 1,535
Default

thx attila!des funktioniert!
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:38 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.