1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > King's Bounty > King's Bounty: The Legend

King's Bounty: The Legend Real-time RPG with turn-based battles. Move through the fantasy world of fearless knights, evil mages and beautiful princesses.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-30-2008, 05:08 PM
BrianTheFist BrianTheFist is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Unhappy How to capture screenshot?

I tried the "PrtScr" key but the captured screens aren't anywhere to be found. I've also tried alt+tab and pasting inside a paint program, but got a pic of my desktop instead. Please help me on this one, thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2008, 05:53 AM
Nike-it's Avatar
Nike-it Nike-it is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia
Posts: 3,390
Default

Quote:
Originally Posted by BrianTheFist View Post
I tried the "PrtScr" key but the captured screens aren't anywhere to be found. I've also tried alt+tab and pasting inside a paint program, but got a pic of my desktop instead. Please help me on this one, thanks!
Better to use some free programs for that, like FRAPS.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-07-2009, 07:04 AM
Gatts's Avatar
Gatts Gatts is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Slovakia
Posts: 547
Default

The screenshot from Print Screen button "PrtScr" are to be found:

My Documents/My Games/King's Bounty/Screenshots
(if you run demo it would be : My Documents/My Games/King's Bounty Demo/Screenshots... but I am not sure if KG tL Demo supports screenshot making in the same extend)
also are in memory:

open any picture editing programs (Paint in Windows, but even cheap Photoshop 7.0 will do), click "NEW" and press CTRL+V (or CTRL+v ... as maybe some other oldscool detailist will press ctrl+shift+v when seeing CTRL+V )
__________________
WOK pan? You sure mean WOG...
Equilibrium? You sure mean Equlibris...
Reply With Quote
  #4  
Old 01-07-2009, 08:31 AM
foolstone foolstone is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 11
Default

If Screenshots folder dosen‘t exist,You need create it manually or it will fail but the game still tell you success.

Quote:
Originally Posted by Gatts View Post
The screenshot from Print Screen button "PrtScr" are to be found:

My Documents/My Games/King's Bounty/Screenshots
(if you run demo it would be : My Documents/My Games/King's Bounty Demo/Screenshots... but I am not sure if KG tL Demo supports screenshot making in the same extend)
also are in memory:

open any picture editing programs (Paint in Windows, but even cheap Photoshop 7.0 will do), click "NEW" and press CTRL+V (or CTRL+v ... as maybe some other oldscool detailist will press ctrl+shift+v when seeing CTRL+V )
Reply With Quote
  #5  
Old 12-05-2010, 06:08 AM
qristiano qristiano is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by BrianTheFist View Post
I tried the "PrtScr" key but the captured screens aren't anywhere to be found. I've also tried alt+tab and pasting inside a paint program, but got a pic of my desktop instead. Please help me on this one, thanks!
Push the F12 key. It saves a picture as a .bmp file to following installed folder
Cryostasis\Data\Save. it saves named "current".if you push more it saves only the last moments screen.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:36 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.