1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > King's Bounty > King's Bounty: Crossworlds > Mods

Mods King's Bounty: Crossworlds Mods

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-19-2010, 03:42 AM
HozzMidnight HozzMidnight is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 14
Default Camera mod please

Is there a way to get the camera mod for AP working in the expansion?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-19-2010, 05:12 AM
stubbie stubbie is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Sydney, Australia
Posts: 36
Default

I second this request please.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-19-2010, 04:31 PM
onepiece's Avatar
onepiece onepiece is offline
Approved Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Chile, O PAIS MAS GRANDE DO MONDO
Posts: 209
Default

Might want to join us in our "New mods" request guys.
__________________
Time to become an active member!!

King's Bounty for the LOLZ!!
Reply With Quote
  #4  
Old 09-19-2010, 05:52 PM
TheOne TheOne is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 16
Default

Camera mod (one of the most awesome mod) works fine... just put it in \Kings Bounty Armored Princess\sessions\orcs\mods.

Cheers!
Reply With Quote
  #5  
Old 09-19-2010, 06:07 PM
Urbz Urbz is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 138
Default

Quote:
Originally Posted by TheOne View Post
Camera mod (one of the most awesome mod) works fine... just put it in \Kings Bounty Armored Princess\sessions\orcs\mods.

Cheers!
Ohh, thats awesome. Cheers!
It actually seems to work for some other mods aswell, at least interface mod seems to work aswell now for me!
Reply With Quote
  #6  
Old 09-19-2010, 06:24 PM
BB Shockwave BB Shockwave is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 633
Default

What does this mod do?
Reply With Quote
  #7  
Old 09-19-2010, 08:01 PM
onepiece's Avatar
onepiece onepiece is offline
Approved Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Chile, O PAIS MAS GRANDE DO MONDO
Posts: 209
Default

Tried and working.
You have to put only the .kps file in the mod folder otherwise it doesn't work and there may be crashes (at least there were for me)
__________________
Time to become an active member!!

King's Bounty for the LOLZ!!
Reply With Quote
  #8  
Old 09-19-2010, 11:29 PM
Zhuangzi's Avatar
Zhuangzi Zhuangzi is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Perth, Australia
Posts: 923
Default

Yep, camera mod is working. I copied this file and the interface mod file into the sub directories for each of the 3 addons and it seems to be working.

Remember though, the camera mod doesn't seem to take effect until you move into a different area, e.g. one of the guilds in Champion of the Arena. No idea why.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-20-2010, 01:28 AM
TheOne TheOne is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 16
Default

If you do not want to load a new area, than I think you can make it work by starting a new game, zooming to max and then loading your current game.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-22-2012, 05:05 PM
codemaster2b codemaster2b is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Default link to mod please

I can't find the camera mod for AP in the Mods section for AP. Can someone please give the link here?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:54 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.