1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik > Daidalos Team discussions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 01-23-2012, 11:32 AM
SPITACE SPITACE is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: england
Posts: 95
Default

i like to see some Tropical Hurricanes with the 40mm cannons the mk IID i think [the can opener] in the sim plus new cockpits for the p47 and bf109s
Reply With Quote
  #22  
Old 01-23-2012, 08:29 PM
slm slm is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 160
Default

Currently if an online map has an air base in top part of the map and you want to select that base, you first have to make message window (or whatever it is called) smaller so that it doesn't overlap with the base. Could there be some better solution to this? That maybe you could show/hide this message window with a keypress, like you can do with map?

Would be much faster to do it like this than change window height back and forth with mouse. Or is such better trick in the game already?
Reply With Quote
  #23  
Old 01-23-2012, 09:00 PM
_RAAF_Smouch's Avatar
_RAAF_Smouch _RAAF_Smouch is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Rosevears, Tasmania
Posts: 203
Default

If it has been mentioned feel free to ignore this then.

What about a Sea Hurricane variant?
__________________
<img src=http://i10.photobucket.com/albums/a142/Smouch/Sigpic-v-10.jpg border=0 alt= />

Respect is something you earn. You can't beg, borrow or steal it
http://www.raafsquad.com
------------------------------------------------------
Asus P5Q Pro/Intel Quad Core Q6600 2.4Ghz/8Gb GSkill DDR2 1066Mhz RAM/GTX460 "Goes Like Hell" 1Gb/TrackIR4/Saitek X-52 + rudder pedals/W7 Home Premium 64bit.
Reply With Quote
  #24  
Old 01-24-2012, 03:13 AM
Luno13 Luno13 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 362
Default

Sea Hurricane would be cool. Working catapults from modified merchants would be cooler

I don't know about the other players here, but I've always had a funny feeling about our He-111 cockpit. Despite the green-house canopy, visibility isn't great, and it's surprisingly hard to land.

I've compared our cockpit to that Clod and photos, and I think there are some real differences. The pilot's viewpoint seems to be too high (so that the instrument panel obscures a lot), and the control yoke seems to be too large.

What are your ideas? I'm not asking for a complete rebuild, but maybe editing camera position and scaling of objects?







I don't own CLOD, so I took some screen-captures from Youtube:





Compared to Il-2:



Again, I'm not worried about "quality". I can live with the old model and textures...However, it certainly seems that forward visibility in this bird is severely hampered.

Just something for your consideration.

Last edited by Luno13; 01-24-2012 at 04:13 AM.
Reply With Quote
  #25  
Old 01-25-2012, 03:30 PM
JG26_EZ's Avatar
JG26_EZ JG26_EZ is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 599
Default

Good point Luno..

I always get into the nose gunner position to land when flying a He111

Made this from the pics that you posted above.
(give it a second, and it'll start to change)

__________________
CPU: Intel Core i7-3770 Quad-Core Socket 1155 @3.4GHz
GPU: ASUS NVIDIA GeForce GTX 670 2GB GDDR5
RAM: Corsair Vengeance Blue 16GB (4x4)
SSD: Intel 520 Series 240GB
HDD: WD Black 1000GB (1TB)
MoBo: ASUS P8Z77-V Socket 1155 Intel Z77 Chipset
OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Reply With Quote
  #26  
Old 01-28-2012, 07:38 AM
Aardvark892 Aardvark892 is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 29
Default FMB Nationality/Squadron picker?

TD, thanks for all the work you've already put into IL2.

May I request some way of picking nationalities in the FMB that doesn't mean scolling through the whole list? For example, when placing static aircraft, you can choose the color and the specific country. However, when placing non-static aircraft, you can only choose the color, and then have to scroll thru the whole list of squadrons to get to the country you wish. That is quite time consuming and frustrating. If you could add the country picker to active aircraft, that would be quite useful!

The pictures in this post show both the static aircraft nat'l chooser and the active aircraft nat'l chooser.

Thank you!

Aardvark892
Attached Images
File Type: jpg Current.jpg (24.7 KB, 34 views)
File Type: jpg Proposed.jpg (21.8 KB, 32 views)
Reply With Quote
  #27  
Old 01-28-2012, 04:01 PM
RegRag1977 RegRag1977 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 139
Thumbs up TY TD for 4.11!

My requests:

New pit textures for P47, Bf109. Bf109 view should be reduced by the presence of the dessicant patch (low right corner of the windshield) and by adding the missing metal cover on top of the panzer galland hood (late BFs).

New gunsight position (higher) for P47 earlies and P51B/C

New cowling for Fw190A: at the moment the antons just don't look right: the frontal part of the cowling is way too wide open, and doesn't not look like a Fw190A at all.

Better aux fuel tank for LW would be nice too...

New wings for P40

removing filet on early P51D

Better detailed and colored gunsights would add immersion without costing too much in performance?

New real fov for larger screen

New hit effect for canon shells: there should be no more 3 sec lasting orange yellow fireball but a flash effect when a shell hits. Also 50 cals should produce thin smoke puffs when they hit a target.
Reply With Quote
  #28  
Old 01-28-2012, 04:27 PM
P-38L P-38L is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Medellín, Colombia
Posts: 109
Smile To make it perfect

Hello Team

Thank you again for your new update 4.11. What a beautiful job.

I have been waiting every day to see the Rearm/Refuel/Repair option. Can it be possible?

Since we have more TrackIR options it is possible to be able to move the head out of the cockpit? Why? for taxiing purposes.

What about to put vehicles moving along a square or circle or randomize area? Like the new feature of AI airplanes. That way you in FMB don't have to draw all the movement that you want with vehicles. This idea is for having a "living city", aswell animals in a farm.

Thank you.
Reply With Quote
  #29  
Old 01-28-2012, 07:01 PM
Lagarto Lagarto is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 236
Default

Quote:
Originally Posted by RegRag1977 View Post
removing filet on early P51D
most early P-51Ds were retrofitted with filets, and very few flew without them
Reply With Quote
  #30  
Old 01-28-2012, 07:56 PM
dFrog dFrog is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 62
Default

Quote:
Originally Posted by Lagarto View Post
most early P-51Ds were retrofitted with filets, and very few flew without them
Yes, they were. But this could be a sort of a "cosmetic change". Just take a B or C fin filet and add it to D-5. For a visual difference. It will take a 1 minute of work...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:23 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.