1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > CoD Multiplayer

CoD Multiplayer Everything about multiplayer in IL-2 CoD

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-01-2012, 01:53 PM
wildwillie wildwillie is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 111
Default IL2ClodCommander Update

Attached is the update to IL2ClodCommander.

It now includes setting mission objectives by Trigger (Target Area, Specific Targets) setup in the mission as well as general Object Types (Trucks, Tanks, ships, etc)

It also has a "Auto-Start" switch to start running missions when started.

Installation and setup is the same as prior release, but you should re-create the database if you are upgrading.

Sorry it took so long for me to release this.

Also included is the source code if you need to make modifications to suite your needs.

WildWillie
Attached Files
File Type: zip IL2ClodCommander v1.0.zip (5.93 MB, 136 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 04-01-2012, 02:01 PM
_79_dev _79_dev is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Dublin
Posts: 242
Default

Thanks mate, will test it this evening...
__________________

Asus P6T V2 Deluxe, I7 930, 3x2 GB RAM XMS3 Corsair1333 Mhz, Nvidia Leadtek GTX 470, Acer 1260p screen projector, Track IR 4 OS ver5, Saitek Pro Flight Rudder, Saitek X52, Win 7 x64 ultimate
Reply With Quote
  #3  
Old 04-01-2012, 03:30 PM
5./JG27.Farber 5./JG27.Farber is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,958
Default

Sounds great, thanks WW.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-01-2012, 06:07 PM
D_F_C D_F_C is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 26
Default

Great,
will test it asap

many THX for sharing it
Reply With Quote
  #5  
Old 04-01-2012, 07:11 PM
wildwillie wildwillie is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 111
Default

Just a few comments about This release:

There is one known issue that I have not been able to fix yet and it relates to saving info to the database. The MySQL connector for C# does not allow multiple database readers (Unlike the Java version) and you will sometimes get a MySQL Exception in the log file. IL2ClodCommander will keep running, but some stats data is lost. If anyone knows of a setting in MySQL connector to allow multiple connections that would be great, otherwise the Database section will need to be re-written so statements are done serially.


There are two tables (gameOjbects, & gameMultiObjects) which hold info about objects used as targets, planes, etc. There are some entries in there already, and the program will try and automatically add objects that are not found and show up in the stats, but you should check the log file if you are getting an Object not found message. You will manually need to enter MultiGameObject, I hope to have it auto-create these for Custom-chiefs, but it is not done yet.

WildWillie
Reply With Quote
  #6  
Old 04-01-2012, 11:10 PM
_79_dev _79_dev is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Dublin
Posts: 242
Default

thats the result I`am getting for the moment:

PHP Code:
************** Exception Text **************
System.IO.FileNotFoundExceptionCould not load file or assembly 'MySql.Data, Version=6.4.3.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d' or one of its dependenciesThe system cannot find the file specified.
File name'MySql.Data, Version=6.4.3.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d'
   
at IL2CloDCommander.Form1.buttonDBConnection_Click(Object senderEventArgs e)
   
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
   
at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
   
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
   
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(MessagemMouseButtons buttonInt32 clicks)
   
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Messagem)
   
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Messagem)
   
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Messagem)
   
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Messagem)
   
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Messagem)
   
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWndInt32 msgIntPtr wparamIntPtr lparam)

WRNAssembly binding logging is turned OFF.
To enable assembly bind failure loggingset the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORDto 1.
Note
There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
To turn this feature offremove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog]. 
Old IL2commander still works though on new database... any idea about this error???
__________________

Asus P6T V2 Deluxe, I7 930, 3x2 GB RAM XMS3 Corsair1333 Mhz, Nvidia Leadtek GTX 470, Acer 1260p screen projector, Track IR 4 OS ver5, Saitek Pro Flight Rudder, Saitek X52, Win 7 x64 ultimate
Reply With Quote
  #7  
Old 04-02-2012, 12:25 AM
_79_dev _79_dev is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Dublin
Posts: 242
Default

Ok got this one sorted. Was missing Data folder and MySql.dll in main catalog there....
__________________

Asus P6T V2 Deluxe, I7 930, 3x2 GB RAM XMS3 Corsair1333 Mhz, Nvidia Leadtek GTX 470, Acer 1260p screen projector, Track IR 4 OS ver5, Saitek Pro Flight Rudder, Saitek X52, Win 7 x64 ultimate
Reply With Quote
  #8  
Old 04-02-2012, 01:18 PM
wildwillie wildwillie is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 111
Default

Oops -

Forgot the MySQL.Data.Dll in the download. thanks for pointing that out _79_Dev.

All - You can re-download from below, or just copy the Mysql.data.dll file from the previous download. The file needs to be placed with the IL2ClodCommander.exe file
WildWillie
Attached Files
File Type: zip IL2ClodCommander v1.0.zip (6.07 MB, 86 views)
Reply With Quote
  #9  
Old 04-03-2012, 12:21 PM
melasuda melasuda is offline
Approved Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 44
Default

Hi, wildwillie

I have a problem.

When launch missión, apears this message.

Blue completed their planes objectives....., and the mission restarts automaticaly.

This mission works well on the first beta of the cod comander.

I'm thinking, my problem is on Triggers air spaw wroup. Is this possible?.

Thank you very much.
Reply With Quote
  #10  
Old 04-03-2012, 01:09 PM
_79_dev _79_dev is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Dublin
Posts: 242
Default

You have to set up victory conditions. Simply add your map and in missions section, then edit it before You launch server. I got options set for 50 planes and 50 pilots for each side. Works fine...
__________________

Asus P6T V2 Deluxe, I7 930, 3x2 GB RAM XMS3 Corsair1333 Mhz, Nvidia Leadtek GTX 470, Acer 1260p screen projector, Track IR 4 OS ver5, Saitek Pro Flight Rudder, Saitek X52, Win 7 x64 ultimate
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:29 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.