1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads

Technical threads All discussions about technical issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-06-2017, 09:54 PM
PH-MAC PH-MAC is offline
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
Default Error: "Can't find sound group bob/engines/gipsy or invalid setup"

Does anyone have a solution for this error message?
I just installed IL-2 Cliffs of Dover through Steam with the Team Fusion update V 4.312 and I get this error message every time I try to start a mission, any mission type.
It seems like the game is missing soundfiles for all aircraft types.

I have googled the issue and didn't find any real solution. I have tried some suggestions I have come across:
- Re-install without TF update (game doesn't even launch)
- Re-install with TF update (game launches fine with mod-logo and I can browse menu's)
- Restart pc,
- Disconnect all peripherals,
- Check soundcard,
- Run IL-2 as administrator,
- Check/uncheck Steam cloud-updates,
- Lower graphics settings
- Check compatibility mode
Unfortunately nothing solves the issue.

System specs:
- Windows 10
- I7 7700K
- Nvidia GTX1070
- Soundblaster Audigy
- Intel MSI Z270 Mobo

I really hope someone can help me out.

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:16 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.