1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old 02-14-2011, 01:27 PM
T}{OR's Avatar
T}{OR T}{OR is offline
Approved Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 833
Default

I am sorry that it has come to this. Just goes to show you can't be too careful nowadays. Thanks for sharing this info.
__________________

LEVEL BOMBING MANUAL v2.0 | Dedicated Bomber Squadron
'MUSTANG' - compilation of online air victories
Reply With Quote
  #62  
Old 02-14-2011, 01:28 PM
Royraiden Royraiden is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Puerto Rico
Posts: 531
Default

Quote:
Originally Posted by Jg2001_Rasputin View Post
I already wondered if this guy has the permission to post those videos.
It seemed quite suspicious but I just thought it was part of the devs plan.Sad thing,the element of surprise is quite ruined for some of the details on this videos.
Reply With Quote
  #63  
Old 02-14-2011, 01:29 PM
addman's Avatar
addman addman is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Vasa, Finland
Posts: 1,592
Default

Quote:
Originally Posted by luthier View Post
Just so you guys know, this is a rare case of a true leak, i.e. not a marketing ploy but a real rogue user doing something really lame for self-promotion.

The stuff you're seeing is obviously from a beta, not indicative of release, and I'm really way too upset to address this in a calm manner at this time.

The person who leaked this is a personal friend of one of our programmers. I anticipated exactly this kind of issue, Oleg warned me about this specifically. The programmer asked us to give his buddy beta access as a personal favor to him, and I in turn took the responsibility on myself. I got chewed up for this big time, and I'm seriously considering letting the programmer go. It goes without saying that the author's beta access is revoked, and I'm cutting all further communication with him.

We caught this a bit too late, by which time it was way too late to try to delete it, so we'll let you guys continue discussing it but probably won't check the thread or respond to anything related to these videos.

We'll release final gameplay videos once we go gold, where you can judge the features that are shipping with release.
Really sorry to hear this, I guess many of us had a feeling that this was the case *sigh*. At least the beta isn't leaked on torrent sites and hopefully it will stay that way, look at the whole Crysis 2 debacle. If it's any comfort to you and the rest of the guys at MG I would like to say that the game looks and sounds pretty freaky awesome even though it's still a bit WIP. Cheers for the reply Ilya and good luck on the remainder of the development time
__________________
Reply With Quote
  #64  
Old 02-14-2011, 01:32 PM
philip.ed's Avatar
philip.ed philip.ed is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,757
Default

Quote:
Originally Posted by winny View Post
Sorry I should have said 2 guns...

Standard RAF loadout during BoB was to have 2 guns loaded with tracer. They did not mix ammo types in the same gun as the different recoil characteristics caused problems. (This only applies to the MG's btw). The only real variation to this was to have no tracers at all. Except for a few at the end


The initial RAF fighter loading was three guns loaded with ball, two with AP, two with Mk IV incendiary tracer and one with Mk VI incendiary. (Early BoB)

Battle of Britain armament was four guns with ball, two with AP and two with incendiaries (presumably Mk VI) with four of the last 25 rounds being tracer (presumably Mk IV incendiary/tracer) to tell the pilot he was running out of ammunition.
(By 1942 the standard loading for fixed .303s was half loaded with AP and half with incendiary.)

The pilots could say if they wanted no tracers at all, but the problem of mixed ammo in the same gun wasn't fixed till later.

Sorry for any confusion...
Very useful, thankyou
Reply With Quote
  #65  
Old 02-14-2011, 01:47 PM
Ltbear Ltbear is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 128
Default

realy realy hope the game have the "missing" 109E supercharger



mr maddox please go back to the original IL2 and get the 109 engine sound from there.......
Reply With Quote
  #66  
Old 02-14-2011, 02:06 PM
swiss swiss is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Zürich, Swiss Confederation
Posts: 2,263
Default

Quote:
Originally Posted by Jg2001_Rasputin View Post
I already wondered if this guy has the permission to post those videos.
I found it odd how someone could post vids from 68xx AMD GPU - as they were not available on public systems.

What a moron.

Luthier is probably half deaf at the moment.
Reply With Quote
  #67  
Old 02-14-2011, 02:10 PM
Sven Sven is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: The Netherlands, Zeeland
Posts: 779
Default

always look on the bright side of life ( whistles )

At least you know what not to do for the further addons , no real damage has been done though through my eyes, almost everyone knew that this version on the game was outdated, and it brought some free advertisement as well

Looking forward to the golden videos
Reply With Quote
  #68  
Old 02-14-2011, 04:07 PM
Pierre@ Pierre@ is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Biarritz, France
Posts: 68
Default

Shame on him!
A true "renegade pilot" by the way
Reply With Quote
  #69  
Old 02-14-2011, 04:15 PM
Cobra8472 Cobra8472 is offline
Approved Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 43
Default

Ahhhhh nnnnnooooooooooooooooo I missed them!
Reply With Quote
  #70  
Old 02-14-2011, 04:18 PM
Baron Baron is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 704
Default

Quote:
Originally Posted by zakkandrachoff View Post


so good that 3d marks put i5 at the same level that old Core2Quad intel.
the video card is very superior to my 5850,, snif! i dont gonna have that levels of graphics
and i ask to myself if i put anothers 4GBRAM DDR2 having a total of 8GBRAMDDR2 having 3200mhz will be the same of 4GBRAMDDR3 3200mhz???

snif

nice Bf109E, waiting for eastern conflict

6850 is pretty much the same as a 5850 in terms of performance, u must be thinking of the 6950 wich is better (not hugly so mind u). Remember, 6850 is the renamed 5700-series.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.