1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > King's Bounty > King's Bounty: Crossworlds > Mods

Mods King's Bounty: Crossworlds Mods

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #111  
Old 06-07-2021, 09:41 AM
Shade3 Shade3 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
Default Raging Barbarians bug

I've included save files in the attachement, see for yourself. No other mods are installed, I've already made a clean reinstall.

Try fighting with the Shaman Hero - it crashes in the first turn most of the time.

You can fight with the Viking hero in the other save - after the first turn or so the AI just turns off.

XP bug should be visible on both saves (I do get XP for quests normally but the XP gained from battles is shown wrong, not sure about the amounts).

If I can be of any further help to you, don't hesitate to tell me.
Attached Files
File Type: zip Saves_bugs.zip (1.89 MB, 1 views)
Reply With Quote
  #112  
Old 06-08-2021, 11:03 AM
zhoudaohan zhoudaohan is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 71
Default

Quote:
Originally Posted by Shade3 View Post
I've included save files in the attachement, see for yourself. No other mods are installed, I've already made a clean reinstall.

Try fighting with the Shaman Hero - it crashes in the first turn most of the time.

You can fight with the Viking hero in the other save - after the first turn or so the AI just turns off.

XP bug should be visible on both saves (I do get XP for quests normally but the XP gained from battles is shown wrong, not sure about the amounts).

If I can be of any further help to you, don't hesitate to tell me.

OK, I get it. Your save files are from a very old version of my mod.
Raging Barbarians were removed later so they shouldn't appear in the enemy army in latest version.
The ability "Adaptable" was removed from mages, which is the cause of the "[] NF" bug.

When I tested, the shamans are OK.

I suggest you start a new game. There are tons of changes between different versions.

Last edited by zhoudaohan; 06-08-2021 at 11:17 AM.
Reply With Quote
  #113  
Old 06-08-2021, 11:14 AM
zhoudaohan zhoudaohan is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 71
Default

Quote:
Originally Posted by Elektra View Post
2 small notes:
1. Archmage gets no morale bonus from the Bill gilbert portrait.
2. the assassin set: seems like it gives only a straight +1 attack point, instead of 20%.

I forgot to reply.
The assassin set was fixed.
The morale bug is a hard coded one. If you divide one stack into several armies, the bug will appear.
Reply With Quote
  #114  
Old 06-10-2021, 03:37 AM
Granamyr Granamyr is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 31
Default

I was routinely getting a media not found error that would close the game and then remove the main screen and menu when restarting the game. This would require me to reinstall it entirely.

For whatever reason, any 16:9 (1920x1080, 1600x900, etc) display resolution causes that error for me. I picked any of the others and the mod works.

I'm so happy that resolved it because this mod is amazing. Breathes a whole new life into an already great game.
Reply With Quote
  #115  
Old 06-29-2021, 06:00 AM
zhoudaohan zhoudaohan is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 71
Default

I'm currently making a small mod for Eador Masters of the Broken G̶a̶m̶e̶ World.
Another gem, but a bit buggy. My mod makes the game more stable now.
If anyone is interested, here is the link.
https://www.moddb.com/mods/hiraos-1-...or-eador-motbw
Reply With Quote
  #116  
Old 07-09-2021, 06:11 AM
zhoudaohan zhoudaohan is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 71
Default

A tiny new version was released.

The mod was renamed to Hirao's New Phase mod.
Reply With Quote
  #117  
Old 08-07-2021, 11:28 AM
saroumana saroumana is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 102
Default

I can't make the last version working.
Other versions still work, but not the last.

I even try to mix a Moon release and overwrite the last version on.

When i change to last version in menu, i don't get a reload nor a screen change. So i quit and reload and the selected version is a previous one.

May be some files are missing ?
Reply With Quote
  #118  
Old 08-10-2021, 12:11 PM
zhoudaohan zhoudaohan is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 71
Default

Quote:
Originally Posted by saroumana View Post
I can't make the last version working.
Other versions still work, but not the last.

I even try to mix a Moon release and overwrite the last version on.

When i change to last version in menu, i don't get a reload nor a screen change. So i quit and reload and the selected version is a previous one.

May be some files are missing ?

It worked when I tested.

You can try this:
open '(game folder)/data/app.ini' with a text editor
then change the 3rd line to ' sets ~sessionadd "huntiro" '


If the issue keeps popping up, please roll back to a previous version.
Reply With Quote
  #119  
Old 08-12-2021, 11:33 AM
fc_bayern fc_bayern is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 4
Default

zhoudaohan, In the review of your mod you mentioned that you fix some of "Fixers of the Broken World" bugs. But how do you combine them both together? Тhey are incompatible and cause me Access violation.
Reply With Quote
  #120  
Old 08-12-2021, 07:25 PM
saroumana saroumana is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 102
Default

Surprising, changing the app.ini work !

So i found new bugs, but may be something is wrong in my install (but how, everything is in session, except music and animation in data)

-Baby dragon color's are switched : red go for blue. Blue for violet.
-I got an horned nest in every battle.

So far i really like change in early shop.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.