1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Rig'n'Roll > Technical problems and Solutions

Technical problems and Solutions Questions and solutions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 01-30-2011, 11:54 AM
bjorn324 bjorn324 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 24
Default

You could also take a look on the site at your delivery status or something like my buys.

Than you see your game with a serial next to it. That should be you activation code.
Reply With Quote
  #42  
Old 12-30-2011, 02:25 PM
lazzae18 lazzae18 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Default Installation Error

Basically i cant even run the installation process because as soon as i hit install i get this error "ShellExecuteEx failed, Code 2

System cannot find the file specified"


My SYstem info :



Component Details Subscore Base score
Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6500 @ 2.10GHz 4.8 4.7
Determined by lowest subscore

Memory (RAM) 4.00 GB 4.9
Graphics ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series 4.7
Gaming graphics 2287 MB Total available graphics memory 5.9
Primary hard disk 7GB Free (49GB Total) 5.4
Windows 7 Ultimate

System
--------------------------------------------------------------------------------

Manufacturer Hewlett-Packard
Model HP Pavilion dv6 Notebook PC
Total amount of system memory 4.00 GB RAM
System type 64-bit operating system
Number of processor cores 2


Graphics
--------------------------------------------------------------------------------

Display adapter type ATI Mobility Radeon HD 4500 Series (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
Total available graphics memory 2287 MB
Dedicated graphics memory 512 MB
Dedicated system memory 0 MB
Shared system memory 1775 MB
Display adapter driver version 8.920.0.0
Primary monitor resolution 1366x768
DirectX version DirectX 10

PLEASE lemme know if theres a solution for this error. I love thiiiis GAME !

Last edited by USA Trucker; 12-31-2011 at 09:39 PM. Reason: Relocated to the proper thread.
Reply With Quote
  #43  
Old 12-30-2011, 05:48 PM
kennyb87 kennyb87 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Scotland
Posts: 120
Default

I googled this the error seems it may be as simple as running in administrator mode http://answers.microsoft.com/en-us/w...1-8ffba76ba9af
Reply With Quote
  #44  
Old 03-14-2012, 02:42 AM
Keevo45 Keevo45 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Default What Hardware code is RNR looking for?

I'm having trouble with RNR. THey're asking for a HWID code and I don't know what code their loking for?

Last edited by USA Trucker; 03-14-2012 at 11:25 AM. Reason: Relocated to the proper thread.
Reply With Quote
  #45  
Old 03-14-2012, 11:30 AM
USA Trucker's Avatar
USA Trucker USA Trucker is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Hello, and welcome to the forum.

Where did you download the game from?

It is most likely a keycode they are looking for that should have came with your download purchase. If you got the DVD version, then it should be listed in the DVD case, or manual. I know of no other codes that this game would ask you for.
__________________
If you bought it, a trucker brought it

System Specs:
Windows 7 Ultimate 64Bit
Intel Core i7-4960K CPU @4.0GHz 6 CPU's (12 Logical). 16GB DDR3 Ram.
NVidia GeForce GTX 980 PCE (1920x1200) Graphic Card, 4GB RAM. Updated NVidia GeFrorce GTX 980 Driver.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:39 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.