1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > King's Bounty > King's Bounty: Crossworlds > Technical problems and solutions

Technical problems and solutions Questions and solutions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-26-2013, 10:00 AM
brandobras brandobras is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Default Graphics problem

Hi, I have a problem with graphics with my new pc.
I had same game in older pc and I had no problem at all, now I have a new one and I'm experiencing graphical issues... game is not slow but sluggish, graphics while moving do not seem to load properly.
I have now a Geforce 660 and don't have problems with other games, just the King's bounty serie

Intel core i5 3.30ghz, 8gb ram, geforce 660, windows 7 32bit

On top left of the screen there some writing such as HyperFormance universal.gpu.virtualization, it does not appear in any other game.

Help appreciated thanks in advance!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-26-2013, 10:48 AM
Nike-it Nike-it is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia
Posts: 3,390
Default

Quote:
Originally Posted by brandobras View Post
Hi, I have a problem with graphics with my new pc.
I had same game in older pc and I had no problem at all, now I have a new one and I'm experiencing graphical issues... game is not slow but sluggish, graphics while moving do not seem to load properly.
I have now a Geforce 660 and don't have problems with other games, just the King's bounty serie

Intel core i5 3.30ghz, 8gb ram, geforce 660, windows 7 32bit

On top left of the screen there some writing such as HyperFormance universal.gpu.virtualization, it does not appear in any other game.

Help appreciated thanks in advance!!!
Can you post dxdiag report here?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2013, 09:10 PM
brandobras brandobras is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Default

Problem solved!
Uninstalled HyperFormance, apparently it was giving me issues or some sort of conflict.
Thank you very much, enjoying game very much so far
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.