1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-23-2011, 11:47 AM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default Changing plane on servers

Is it possible to turn the option off on servers where you can jump plane, for example i had a fight against a 109 the other night who was clearly a human pilot (most identifiable by his custom skin) having shot him up real bad I rolled over on him and finished him off, the server announced that I had killed an AI 109, obviously the guy just switched planes when he knew it was all over, can this be diabled server side? I really hope it can be turned off because once online flyers realise that when they are losing a dogfight they can just press esacpe and create a new plane without getting a death against them then it kind of defeats the idea of having dogfight servers. People are already flying through the tree's to avoid being shot down, if its a simple server setting then great it can be turned off if not it surely has to go down as a bug!

Last edited by Tree_UK; 07-23-2011 at 12:07 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-23-2011, 12:23 PM
VO101_Tom's Avatar
VO101_Tom VO101_Tom is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Budapest, Hungary
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by Tree_UK View Post
Is it possible to turn the option off on servers where you can jump plane, for example i had a fight against a 109 the other night who was clearly a human pilot (most identifiable by his custom skin) having shot him up real bad I rolled over on him and finished him off, the server announced that I had killed an AI 109, obviously the guy just switched planes when he knew it was all over, can this be diabled server side? I really hope it can be turned off because once online flyers realise that when they are losing a dogfight they can just press esacpe and create a new plane without getting a death against them then it kind of defeats the idea of having dogfight servers. People are already flying through the tree's to avoid being shot down, if its a simple server setting then great it can be turned off if not it surely has to go down as a bug!
It's old, known issue: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=22730
I totally agree with you, but many people do not like the idea (i dont understand why?), and there is no solution yet (there is not difference, that you would sit into a new plane during flying, or at start). The solution is at the developers, should this be put into it as an eligible option.
__________________
| AFBs of CloD 2[/URL] |www.pumaszallas.hu

i7 7700K 4.8GHz, 32GB Ram 3GHz, MSI GTX 1070 8GB, 27' 1920x1080, W10/64, TrackIR 4Pro, G940
Cliffs of Dover Bugtracker site: share and vote issues here

Last edited by VO101_Tom; 07-23-2011 at 12:38 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-23-2011, 12:38 PM
VO101_Tom's Avatar
VO101_Tom VO101_Tom is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Budapest, Hungary
Posts: 799
Default

Other topic, the same problem: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=24107
__________________
| AFBs of CloD 2[/URL] |www.pumaszallas.hu

i7 7700K 4.8GHz, 32GB Ram 3GHz, MSI GTX 1070 8GB, 27' 1920x1080, W10/64, TrackIR 4Pro, G940
Cliffs of Dover Bugtracker site: share and vote issues here
Reply With Quote
  #4  
Old 07-23-2011, 12:41 PM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanks Tom, its confirmed my worst fears unforunately in that the multi player is completely porked.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-23-2011, 02:06 PM
skouras skouras is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Greece-Athens
Posts: 1,171
Default

wow i didn't know that ...
thanks for the heads up ...
Salute..
Reply With Quote
  #6  
Old 07-23-2011, 02:45 PM
Troll2k Troll2k is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 722
Default

There is a setting under the realism section to prevent changing planes.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-23-2011, 02:49 PM
LoBiSoMeM LoBiSoMeM is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 963
Default

Quote:
Originally Posted by Troll2k View Post
There is a setting under the realism section to prevent changing planes.
Yes, but the flammer don't even try to look at that, the options available, just jump here to say another crap about be "completely porked"...

As usual...
Reply With Quote
  #8  
Old 07-23-2011, 02:55 PM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default

We are talking about on MP servers, do try and keep up numpty boy.
Reply With Quote
  #9  
Old 07-23-2011, 03:13 PM
LoBiSoMeM LoBiSoMeM is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 963
Default

Quote:
Originally Posted by Tree_UK View Post
We are talking about on MP servers, do try and keep up numpty boy.
Yes, we are talking. It's server side controlled. Set "Cannot Swich Planes" in realism settings.
Reply With Quote
  #10  
Old 07-23-2011, 03:15 PM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by LoBiSoMeM View Post
Yes, we are talking. It's server side controlled. Set "Cannot Swich Planes" in realism settings.
....and you think thats an option server side, or are you just guessing? From what i have read, its not an option.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:23 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.