1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > FMB, Mission & Campaign builder Discussions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 07-18-2011, 06:59 AM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

Thanks, I asked them in that thread. Could it be the case that the script spawns a player aircraft 2 times in a row instead of one? I can not see any other reason for explosion.

They have Russian version of the game btw.
Reply With Quote
  #22  
Old 07-18-2011, 07:15 AM
TheEnlightenedFlorist TheEnlightenedFlorist is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Location: SLC, Utah, USA
Posts: 143
Default

Quote:
Originally Posted by Ataros View Post
Thanks, I asked them in that thread. Could it be the case that the script spawns a player aircraft 2 times in a row instead of one? I can not see any other reason for explosion.

They have Russian version of the game btw.
That's possible. If that is the case it will be obvious in "current.mis".
Reply With Quote
  #23  
Old 07-18-2011, 12:25 PM
Raggz's Avatar
Raggz Raggz is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Oslo, Norway
Posts: 350
Default

This works like a charm now. I set the campaign conf.ini to minimum 30 planes and maximum 100. Having a ball with lot's of sorties and action

I hope you keep on working on this. Huge potential. Thanks again
__________________

I7-3930K CPU w/ Corsair H60 liquid cooling.
16Gb Corsair Vengeance 1866mhz.
Asus P9X79 Deluxe Motherboard.
Asus GTX680 2Gb SLI
Auzentech Home theater 3D Soundcard.
Corsair HX850 Modular PSU.
Win 7 x64 Ultimate
TM Warthog HOTAS.
TM Cougar MFD's.
Saitek Flight Pro pedals.
TrackIr 5.
Samsung Syncmaster 2770FH LCD.
Reply With Quote
  #24  
Old 07-18-2011, 01:21 PM
furbs's Avatar
furbs furbs is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,037
Default

Did you use any of my screen shots?
__________________
Furbs, Tree and Falstaff...The COD killers...
Reply With Quote
  #25  
Old 07-18-2011, 03:10 PM
Danelov Danelov is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 125
Default

I have see this week also a BOB campaigne for the JG 51, but this one for the IL-2 1946 with the Ultrapack.
Reply With Quote
  #26  
Old 07-18-2011, 10:29 PM
TheEnlightenedFlorist TheEnlightenedFlorist is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Location: SLC, Utah, USA
Posts: 143
Default

Quote:
Originally Posted by Raggz View Post
This works like a charm now. I set the campaign conf.ini to minimum 30 planes and maximum 100. Having a ball with lot's of sorties and action

I hope you keep on working on this. Huge potential. Thanks again
Nice. My lowly Athlon wasn't able to test with that many aircraft. Let me know if you encounter any problems

Quote:
Originally Posted by furbs
Did you use any of my screen shots?
No, but I'm always looking for better art, and I still need a good shot for the mission failed screen.
Reply With Quote
  #27  
Old 07-19-2011, 11:13 AM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

Quote:
Originally Posted by TheEnlightenedFlorist View Post
I still need a good shot for the mission failed screen.
http://www.sukhoi.ru/forum/attachmen...0&d=1311040273
(с)Bionic

Reply With Quote
  #28  
Old 07-19-2011, 05:14 PM
skouras skouras is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Greece-Athens
Posts: 1,171
Default

Quote:
Originally Posted by ataros View Post
excellent
Reply With Quote
  #29  
Old 07-19-2011, 05:14 PM
Ze-Jamz Ze-Jamz is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: On your six!!
Posts: 2,302
Default

Quote:
Originally Posted by Ataros View Post
Yea cool pic
Reply With Quote
  #30  
Old 07-21-2011, 08:22 AM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

Quote:
Originally Posted by TheEnlightenedFlorist View Post
That's possible. If that is the case it will be obvious in "current.mis".
current.mis attached. Sorry the guy could not locate the log.txt
Attached Files
File Type: zip current.zip (21.8 KB, 4 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:35 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.